Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3.5 imzzalayalım

Şu Seten'in tweetlerini atıp durmayın ya şu adama prim kazandırmayın..

Tottenham Belhanda'yı, bizde Sneijder'i alırsak mükemmel olur.Fener de Baba'yı alır artık.Pardon ya o Chelsea'ye gitti :(

Ya bırakın alsınlar Belhanda'yı... ligimizin rekabet seviyesi artsın...

Hep biz güçlü olalım geridekiler zayıf kalsın mantığı zaten kuşlara ait...

Bırakın alsınlar... bjk'de Nene'yi alsın Bursa Biglia'yı..

Böyle böyle güçlü bir ligimiz olur..

Galatasarayli Kaptan ‏@GSLovee

@melihsabanoglu Sizce Sneijder dogru isim mi?Önde top ile daha aktiv dribbling yapabilen, Fernandes stilinde futbolcu daha dogru olmaz miydi

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

@GSLovee bunu tartışmak için sanırım geç kaldık. ama nihayetinde konuştuğumuz isim sneijder. sevgiler.

bunu tartışmak için sanırım geç kaldık

Kilit cümle bu beyler :asd:

Inter ile kıran kırana pazarlıklara başlayan sarı-kırmızılı yönetim, diğer bir yandan da Sneijder'i ikna turlarını başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun vasıtasıyla yürütüyor. Inter'den yılda 6 milyon euro alan Sneijder'e yıllık 3.5 milyon euro, maç başına 20 bin euro ve lig şampiyonluğu bonusu öneren sarı-kırmızılı yönetim, Hollandalı yıldıza 3.5 yıllık da sözleşme teklif etti.

nter ve Galatasaray kulübü türk Wesley Sneijder ve transferi için bir anlaşmaya ulaşmış görünüyor, Inter yaklaşık 11 milyon euro sezon başına 4.5 oyuncusu olmalıdır. Zaman almak Appiano Gentile eğitim ekibi Stramaccioni bugün mevcut, Hollandalı. Galatasaray bir gösterge cümle diye patlıyor twitter aracılığıyla Sneijder, futbolcu Yolanthe ve eşi gelen olumlu sinyaller, bekliyor: ". Güzel İstanbul" Beyaz duman geliyor?Sonraki saat içinde haber bekleniyor. google

Galatasaray-Sneijder, manca il si dell’olandese | SportPaper.it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt