Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

suana kadar sadece Galatasaray ve Queen Park Rangers resmi teklifler sunmus, QPR i hemen reddetmis, Ingiltereden 'buyuk' bir kulub den teklif bekliyor, eger baska bir teklif gelmez ise biz alternatif misik cikan haberler boyle hollanda dan...

Adriana Lima : "Türkiye, ikinci evim gibi oldu. Türkiye'de Galatasaray'ı tutuyorum."Hayırlı olsun:D

alper mert ‏@alpermertt

Arkadaslar Sneijder konusunda menajerinin yada italyan basinin da cikan haberlere itibar etmeyin menajer su asamada kaale alinmiyor

İstanbul'u bilen bir kişi yaşamak için bir dk bile düşünmez..Abartıyor bizim basın bazı şeyleri..Adam para kazanıyor profesyonel işi bu..O yüzden eşinde falan problem olacağını hiç bir zaman sanmıyorum..Bu işler milyon euro işleri..Eşi iknaya çalışmak ne demek yahu? En fazla 20 topçudan birinde böyle bişey çıkar..Konuşulan ödeme planı sözleşme ince detayları falandır tahminen..

Bugünkü haberlerden sonra hiç umudum kalmadı :sad007:

Galatasaray wil Wesley Sneijder aantrekken. De Turkse club meldde gisteren op de eigen website dat er zelfs al gesproken is met zijn huidige club Internazionale.

Maar Galatasaray kan zich die moeite besparen, want de Oranje-international heeft al laten weten geen enkele interesse te hebben in een overgang naar Turkije, zo meldt AD Sportwereld.

Sneijder en zijn manager gaan er vanuit dat er pas kort voor het einde van de huidige transferperiode (31 januari) duidelijkheid zal zijn over zijn toekomst.

De middenvelder ligt al maanden met Inter in de clinch, omdat hij zijn contract niet tegen slechtere voorwaarden wil verlengen. De aanvoerder van het Nederlands elftal is sindsdien niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie van trainer Stramaccioni en liet al weten open te staan voor een andere club.

dukkani kapatin beyler :(

Sana şiir yazdım oldum derbeder, Yengeyi ikna etmezsen el alem ne der, Forvetteki partnerin Johan Elmander, Kop gel hadi WESLEY SNEIJDER:D:D:D:DMillet kırmış kafayı

Wesley Sneijder heeft geen trek in een Turks avontuur bij Galatasaray. De club meldde gister op haar officiële website dat ze al gesproken hebben met Internazionale, de huidige werkgever van de international.

Dit meldt het AD. De middenvelder en zijn manager gaan ervan uit pas kort voor het sluiten van de huidige transfermarkt duidelijk te hebben over zijn toekomst. De transferperiode sluit op 31 januari.

Sneijder ligt al maanden in de clinch met de Italianen. De club wil dat haar speler genoegen neemt met minder salaris. Hier is de oud-speler van onder meer Real Madrid en Ajax niet van gediend. Sindsdien komt hij niet meer in actie voor de Milanezen.

haberler cogaldi.. Sneijder istemiyor.

«Sneijder? Ogni giorno c'è un nuovo club»

aaahhahaha

çevirisine bakkk kısa kesssssss

ROMA - "Wesley için her gün yeni bir kulübün ismini açıklamadı." Sneijder danışmanı, Inter ile oran Hollandalı oyun kurucu, gazetesi De Telegraaf konuştu açıkladı "Ben daha fazla spekülasyon önlemek için piyasada daha fazla soruya cevap vermeyeceğim." Aslında, savcı Soren Lerby, müvekkilinin transferi için Galatasaray ile bir ekonomik anlaşma arıyor.

menejerleri kaaleye almayın arkadaşlar..iş bitti...

Galatasaray wil Wesley Sneijder aantrekken. De Turkse club meldde gisteren op de eigen website dat er zelfs al gesproken is met zijn huidige club Internazionale.

Maar Galatasaray kan zich die moeite besparen, want de Oranje-international heeft al laten weten geen enkele interesse te hebben in een overgang naar Turkije, zo meldt AD Sportwereld.

Sneijder en zijn manager gaan er vanuit dat er pas kort voor het einde van de huidige transferperiode (31 januari) duidelijkheid zal zijn over zijn toekomst.

De middenvelder ligt al maanden met Inter in de clinch, omdat hij zijn contract niet tegen slechtere voorwaarden wil verlengen. De aanvoerder van het Nederlands elftal is sindsdien niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie van trainer Stramaccioni en liet al weten open te staan voor een andere club.

dukkani kapatin beyler :(

ne diyor ki ?

en son drogba takibinde böyle sıyırmıştık, yok restoranı aramalar, falan filan.. şimdide wesley. italya ve hollandadan , istanbula gelen uçakları takip edelim haydi :troll:

Sağlam bir kaynak mı ?

Özet geçecek olursak;

Inter ve Galatasaray 11 milyon euroya anlaştı, oyuncuya 4,5 yıllık teklif edildi. Sneijder'in evet cevabı bekleniyor. Eşi istanbul güzel diye twitt attı vs.

Aynı haberlerden derleme yani.

«Sneijder? Ogni giorno c'è un nuovo club»

aaahhahaha

çevirisine bakkk kısa kesssssss

ROMA - "Wesley için her gün yeni bir kulübün ismini açıklamadı." Sneijder danışmanı, Inter ile oran Hollandalı oyun kurucu, gazetesi De Telegraaf konuştu açıkladı "Ben daha fazla spekülasyon önlemek için piyasada daha fazla soruya cevap vermeyeceğim." Aslında, savcı Soren Lerby, müvekkilinin transferi için Galatasaray ile bir ekonomik anlaşma arıyor.

kaynak corrieredellosport:lol:

Ufak ufak gelen haberlere itibar etmiyorum...

Kötü veya iyi haber dalga dalga her yerden gelmeye başlayacak o zaman seviniriz veya üzülürüz..

sneijder en geç yarın açıklanır inş. bugun açıklanır da 100 mesaj için çok beklemem:yenieek:

Ünal başkanın Sneijderi okeylemeden İnterle anlaşabileceğini ihtinal veren var mı yahu o kadar ağzı yandıktan sonra? Hamit-Burak-Amrabat kapakları taktı yazın bu adam borsaya bildirip hatta Hamitin fenerde kaç numara giyeceği konuşulurken aldı..Başkana güvenin alacaktır..İnanmayın abidik gubidik yabancı basın haberlerine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt