Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkanın daha önce düşünülen bir görüşme demesi italyadaki toplantı için ve nerdeyse 1 ay önceden sneijder isminin fatih terimin önüne gelmesi bence olayı özetliyor büyük ihtimal bu sefer iş çoktan bitti ufak pürüzler kaldı

Kap'a bildirim yapıldı saçma bi konuda ödüm koptu :sad007:

Chadli neden bildirilmedi carlinhos neden bildirilmedi fındık fıstık mı onlar

Cevabı çok basit, Sneijder transferinde ivme kazanıldı tarzı konuştu, detaya girdi.

Diğerleri listemizde şeklinde denildi sadece.

Oyuncu listemde dedim diye ceza kesilmez. Ama görüşmelere başladığımı bildirmeden böyle muhabbete girersem sıkıntı olabilir.

YALNIZ BU TRASNFER BİTMEZSEE..

taraftar önemli bi noktayı kaçırcak.. eee diğer iismlerrr ne oldu???

shaqiri'den başka bildiripde alamadığımız oyuncu var mı?

İtalyan medyasında olumsuz haberler çıkmış.Menajer oyunu olma ihtimali yüksek moral bozmamak lazım.

Bu akşam Ünal Aysal basket maçına gitmesin gerçekten. Orada okey işareti falan yapar. Tek yapacağı iş şu işi sorunsuz bitirerek KAP'a bildirmesidir.

skyBET in sneijder'in transferine verdiği oranlar : GS 1.33 / Spurs 6 / Anzhi 6 / Manu 10 / L'pool 16 / PSG 12 / Arsenal 16/ Milan 20 / Real Madrid 20 / Man City 20

Bu arada Taiwo İstanbul'a gelmiş takan yok. Kasımpaşa için mi bizim için mi acaba?

Valla ben ntv ye güvenirim maalesef. Yavaş yavaş hazırlanıyor onlarda geleceğine bence.

ali ece programda bizim nöbeti ifşa etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt