Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

24 saatir uyyamadım arkadaş tam yatıyorum 10 dk geçiyor pcye bakıyorum.Bu nöbet denilen şey resmen illet:o

ünal aysal

1-kulup ile görüşmüş. müspet bişey diyemeyiz.

2-hiç kap bildirimi yapmasına gerek yoktu, söylemleri resmiyete döküyorsun. ceza yersende yee. bir iş resmiyete döküldüyse ya imzayı attırırsın- attırımazsan prestij kaybı.

3-oyun ile kap bildirimi olsa ve sonradan olmasa işte ozaman büyük eleştiri olur...

En son dakika deseymiş daha iyi olurdu :asd:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli

Önceden İmza parası diye bir mesaj atmıştım hatırlayanlar vardır.Anca bu şekilde transfer olur Sneijder..

Semih Haznedaroglu ; "Inter'i 8'e ikna ettik.. Sneijder'e yıllık 5'i gözden çıkardık.. Bu rakamlara inerlerse, ki öyle gözüküyor, iş tamam,

Harbimi bu?

İmza parası iyiymiş zaten alınacak formalar çıkarır o parayı. Kop gel Hollandalı.

SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli

Twitterına yazmış artık her ne kadar doğru ise bilemem.https://twitter.com/ibrahimseten

ibrahim ünal aysal ile kanka neden yönetimden teyit ettirsin whats up dan aysala sorar direk

bekleyip görelim hemen yönetime sallama peşindesiniz

Bu iş yattı biz şu Chadli mi neydi onu bir tartışalım..

Benim iki isteğim vardı biri Kerim Frei diğeri Carlinhos bu gidişle onlarda olmayacak..

Elde kaldı Chadli..

Chadli'yi izleyen birisi var mı aranızda nasıl biri ?

Arkadaşlar eziklerle konuşurken biz dürüst takımız, bizim bozuk işlerle alakamız olmaz die hava atmayı iyi biliyoruz.

Kap'a bildirmek ne zamandan beri yanlış? Kap görüşmelere başlanmıştır bildiriminin anlamı görüşmelere başladık demektir! Olumlu yada olumsuz sonuçlandığında bilgilendiricez demektir! Transfer bitti demek değildir! Hem dürüstlükten bahsedelim hem de olması gerekenler olunca yakın yıkın. isterseniz şike de yapalım?

o zaman bi yönetici çıkar ve bu zorunlu bi açıklama der ve henüz transfer bitmedi der. taraftarda bu kadar gaza gelip hayaller kurmaz. yönetimimiz kral bi yönetim ama şu transfer işini beceremiyorlar kabul edelim artık, bu kaçıncı fiyasko

6 milyon imza parasida ne oluyor ?

Fatih Terim olmasaydı 2. Adnan dönemiydi.Geçen sene ara transferde ki cimrilik yüzünden kadıköyde fenere şampiyonluğu veriyorduk.10 m euro için ölüm kalım sezonunu fenere veriyorduk.Eğer geçen sene fener şampiyon olsaydı 5 yıl daha kendimize gelemezdik.Galatasaray iflah olmazdı.

Bu mu vizyon??

Eee başlatma vizyonuna bu takım 5. 3. 8. bu yönetim ve teknik heyet gelmeden önce. Ayrıca normal sezonu 9 puan önde bitirdi bu takım. Basit sanıyosunuz heralde transfer falan. Parayla yapılıyor bu transfer ve daha kötüsü 300milyondan dolardan fazla borç varken yapıldı. Ve dahası uefa mali konulara dikkat ediyor artık. Bu adamlar gelmeden önce hangi oyuncular gelsin die yırtınıyodun hatırlasana bir?

Eğer şuan Sneijder gelmedi die kendini yırtıyorsan bu adamların yarattığı vizyon sayesindedir! BAM lı ortasahayla oynadığımız dönemlerden nerelere geldik!

Biz sustukça suyunu çıkardınız. Yönetimin elbetteki hataları var ama sizin bu yaptıklarınızı hakedecek kadar da değil

Şimdi izninizle şu adresteki verileri kullanarak az olan bilgimle biraz analiz yapmak istiyorum..

GSRAY | GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş | Hisse Detayları | Borsa | Bigpara.com

Konunun asıl uzmanları tam doğrusunu söyleyecektir..

Burada ki bilgilere göre hisselerin yaklaşık 100.000 adeti Galatasaryın elinde, onu anlıyorum..

1 milyon tl kazanması için kulübün 1 günde hissenin alış satışı arasında tek sefer için 10 lira dalgalanma yapması lazım..

Hisse fiyatımız şu an 41.70..Yani şu an hepsini satacağız 31.70 e düşünce hepsini geri alacağız ve elimizde fazladan 1 milyon tl kalacak, ancak bu şekilde..

Ama hissenin gördüğü en düşük fiyat şu ana kadar 37.60, daha aşağıya düşmemiş fiyat :)

Evet gün içinde tek bir alım- satım olmaz, her dalgalanmada ayrı ayrı alım satım yapılabilir ama bende tüm hisse satışından ve tamamını almaktan bahsediyorum örneğimde bu da imkansız..

Bu sebeple borsadan 2 gün, 3 gün gecikmeyle açıklanan ya da açıklanmayan transferin dev kazançlar çıkaracağına inanmıyorum..

Aramızda uzmanımız varsa o aydınlatsın bizi..

Hahaha

Yillik 3.2 milyona cay icmeye gelir Sneijder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt