Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben olsam imza parası 9 milyon euro veririm...

Kameraların karşısına geçer zaten o para bizim değildi fener elendiği için UEFA vermişti derim...

basının ve NTV Spor'un kucağına bombayı verirdim..

sneijder gelirse ve ilk röportajında beni ikna eden taraftarlar oldu derse :D

başkanı stratejik deha mı ilan edeceğiz o zaman da

Galatasaray'da Brezilyalı oyuncu ,Felipe Melo 20 Numara'yı almak istediğini söyledi. (GsTv)

alıntıdır.

Duyan da cok buyuk dalgalanmalar oluyor sanacak. Dun 41.7 bugun 41.8. Manipulasyon olabilme ihtimali olan trend dedigin bu herhalde.

Sabahtan beri borsadan anlayanlar bunu söylüyor ama hala borsa oyunu yapıldığını düşünenler var.

Böyle mantık mı olur o zaman kışın dondurma şirketlerinin hissesini alalım yazın herkes dondurma yediği için tavan yapar hisseler satarız borsa bu kadar basit bir şey çünkü.Hiç borsadan anlamıyorum ama bu kadar basit bir şey olmasına imkan olmadığını düşünüyorum.Bu kadar insan yıllarını vermiş bu borsa işine adamlar böyle basit değil diyorlar hala transferle falan değiştiğini iddaa edenler var.

Her şeyi çok basitmiş gibi görmede üstümüze yok.

Biraz sakin. Görüşme bildirimiyle transfer bildirimi arası, Hamit'te 4 gün, Melo'da 2 gün, Amrabat ve Burak'da 7 gün sürmüş.

bari başka transfer bildirimi filan yapında, onla ilgili konuşakk.. biz böyle cuma diye diye 3 hafta sonra transferi son 3 dksına hasan kabzayi alırız:lol:

6 milyon olmasa da 3-4 milyon imza parası veririz. 8 milyona bonservisini alıyorsak bu paraları verirler.

Osman Altunterim ‏@altunterim

Sneijder'in yıllık 3.2 milyon euro, maç başı para alacağını, imza parası ödeneceğini son dakika diye geçenlere selam ;)

Hayilri olsun.

bu işin fazla uzamaması lazım artık hadi artık hadi

Osman Altunterim ‏@altunterim

Sneijder'in yıllık 3.2 milyon euro, maç başı para alacağını, imza parası ödeneceğini son dakika diye geçenlere selam ;)

Hayilri olsun.

Ya git ne hayirli olsunu Nuri?

Granqvist nerde? Adamin ismini bile duymadik hernagi bi spor sitesinde felan.

Buda sallayip duruyo anca, bisey bildigi yok.

uleee haberi yapmayan bir uganda cumhuriyeti kaldı...:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt