Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34

arkadaşlar bana gelen bilgi bu transferin olduğu yönünde daha ne diyeyim bekleyelim diyorum

Hayırlı nöbetler beyler.. Sneijder durumu nedir ? Duyumlar ne yönde.. ?

galatasaray.org'da iki maça tek bilet haberinde Ender Aslan'ın suratını görmekten yıldım valla.

“Sneijder Tottenham ile anlaştı” haberleri için “Hiçbir Londra kulübü ile görüşme bile yapmadık” ifadesini kullanan Lerby,

“Wes’in önceliği mutlaka ve mutlaka şampiyonlar ligi, zirvede bir takım. Bu kulüp Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir takım olacak” dedi.

bizim gsc'de açılmış bir konu yalan değilse banko bize gelmeli
:ayatollah:

PSG Pariste ve CL'de

Elinde Pastore ve yeni aldiklari Lucas gibi bir adam varken PSG Sneijderi neden alsin? Zaten ilgilenmiyorlar.

Erhan Telli ‏@tellierhan

Özellikle Paris Saint Germain kulübü Sneijder'e cazip bir teklifte daha bulundu. Hollandalı oyuncu da Galatasaray'dan süre istedi...

Şİmdi de PSG çıktı ama Leonardo Sneijder için ilgilenmiyoruz demişti.

Yalan:

"Are Sneijder and Cole options? No, neither is. The same goes for Patrice Evra," PSG sporting director Leonardo said in L'Equipe.

Cole ve Sneijder'ı sormuşlar, ne ikisi ne de Evra'nın gündemlerinde olmadığını söylemiş PSG sportif direktörü

Ünal Aysal nasıl bu kadar büyük iş adamı olmuş hayret bir şey...

Adam kaç kere karizmayı çizdirdi hala aynı davranışlara devam ediyor.

Galatasaray kulübü başkanının ağzından transfer konusunda futbolcu ismi çıkıyorsa gidip alacak.

Alamıyorsa da istifa edecek.

Geçen sene tecrübesizdi falan... Bu sene hataya yer yok.

yerinede seni alacagiz basgan olarak.

34cimbom34 ‏@34cimbom34

sneijder transferinin imzaları bugun atılacak diye biliyordum ama ses seda yok daha

Cris'i bildi , bunu da bilirse :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Ancelotti devre arasında kesinlikle transfer yapmayacağız dedi, PSG haberi yalan.

Her agizdan baska birsey cikiyor ya uffffff

Psg gibi bir kulüp işin içine girerse cortlarız.

Adam Avrupa'ya gider.Türkiye'ye şark görevine mi gelecek..

Bir futbolcu için her 5 dk da bir yabancı basında haber çıkıyorsa,kimsenin bir boktan haberi olmadığı anlamına gelir bu..Ne olduğunu Moratti Sneijder ve menajeri Yolanthe Bülent Tulun İMparator ve başkan dışında bilen bir ikişi olduğunu sanmıyorum

Erhan Telli ‏@tellierhan

Eğer Sneijder, garanti parayı tercih eder ve 4,5 yılda 22,5 milyon Euro kazanmak isterse, Galatasaray forması giyecek...

Bak bak, ite bak, dikkat çektiği şeye bak..

Psg 4 senede 100 bin dolar önerdi sanki, şınayder ulan bu borumu, çakıl taşına mı oyanatcan adamı :asd:

Edit : Zorusuna gidenin borusuna gitsin :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt