Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olaya biraz sosyal olarak bakarsam,abicim 6 milyon euro nedir yahu? Bu nasıl bir dünya adeletsizliğidir..Bir yanım hep kıl oluyor bu adamların kazandıkları paralara..

yahu bir tane sentetikten yapilan formaya sirf uzerinde Galatasaray armasi var diye 129 tl para saydik, elbet boyle olucak.bir kiytirik super lig icin milyar dollar yayin anlasmasi,ayni sekilde bir ayi 50 tlye izleyiciden aliniyor. ne bekliyorsun ki

Ronaldo gavuru sanki ne yapiyor? topun pesinde kosuyor aldigi paraya bak.

Sneijder gelsin baska transfer yapmasak da olur. Gerekirse sol bek Sneijder oynasin, ama yeterki gelsin :o

sıkmayın canınızı,wesley giyecek parcalıyı,raad olun

InterMilan2.jpg

istanbuldada kar var olm.

yahu bir tane sentetikten yapilan formaya sirf uzerinde Galatasaray armasi var diye 129 tl para saydik, elbet boyle olucak.bir kiytirik super lig icin milyar dollar yayin anlasmasi,ayni sekilde bir ayi 50 tlye izleyiciden aliniyor. ne bekliyorsun ki

Ronaldo gavuru sanki ne yapiyor? topun pesinde kosuyor aldigi paraya bak.

Yok sen yanlış anladın ben Sneijder için konuşmadım..Genel futbolcuların aldıkları paralar için konuştum,büyük adaletsizlik..

Sevgili Hakan Delikanli son durumlar nedir ? Gündemden uzak kaldım, aydınlatırmısın beni pls :confused::confused:

SON DAKİKA!!!!

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Wesley Sneijder, Inter ile idmana çıktı.

İtalyan taraftarlar, başarılı oyuncunun Galatasaray'a gidip gitmeyeceğini sordu.

Detaylar birazdan...

https://www.webaslan.com/futbol/gidiyor-musun-sneijderSXHBQ55876SXQ

psg ne yapsın snijderi ? Pastore var Lucası yeni aldılar Menez var Lavezzi var gereksiz bir transfer o yüzden yalan haber inanmayın renktaşlar keyfini çıkartın haa bu arada burayı okuyan kuşbeyinliler okudukça kudurun laaaaan :lol:

Transfer gündeminin 1 numaralı maddesi Wesley Sneijder'e, 'Galatasaray' soruldu.

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Wesley Sneijder, Inter ile idmana çıktı.

İtalyan taraftarlar, başarılı oyuncunun Galatasaray'a gidip gitmeyeceğini sordu.

Detaylar birazdan...

"Gidiyor musun Sneijder?" - Futbol

hakan totemi patlattılar artık bizde gelsin diyoruz:)

Valla totem yaparken isler iyi gidiyordu ama patlattilar, bundan sonra sorumlusu ben degilim yani :asd:

Sevgili @Hakan Delikanli son durumlar nedir ? Gündemden uzak kaldım, aydınlatırmısın beni pls :confused::confused:

Gökhan ciddi birsey yok. Herkes birseyler salliyor. Önemli olmayan biri bu transfer olmadi diyor, digeri PSG devreye girdi diyor. Ama Melih Sabanoglu da transfer de detay bile kalmadi gibi birsey yazmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt