Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Siz siz olun, hic bir zaman kafayi kiraya vermeyin.

Sneijder Mneijder gelip gecici.

her duyum sahtekar

her duyum doğru..

beylerr kap bile bize yalan söyledi. daha ne olsunn. önemli olan ilgilenmek değil almak. yok ordan burdan bu yerlere geldik..

eğer hedef yüksekse oyuncu alırken, o olmazsa diyip 3-4 sıradan adam almayacaksınn..

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Fuat Akdag: "Fenerbahceliler Sneijder'in karisina İstanbul'da trafik var gelme diye tweet atiyorlarmis."

harbiden kuşbeyinli gerizekalı boşuna demiyoruzki mal bunların hepsi

başak isim yokmu? transf başlayalı daha 4 gün oldu. snejder dışında resmi bişey yok..

bumu politika..

Ya bu gerizekalılar sanki Dünya'da bir tek trafik İstanbul'da var sanıyorlar. Özellikle Avrupa'da iş çıkışı saatleri farklı değil. Millet merkezden evlerine gidiyor çoğu şehirde, hele ki Milano'da nasıldır tahmin edin. Açsınlar Top Gear baksınlar, adamlar bildiğin trafikte kaldılar gündüz vakti.

Beyler market'e gittim, yemek aldim geldim.

Dersim bitti cok sukur.

Oktay, ulan kalpten gidiyoduk be aga. :asd:

Selam arkadaşlar sonunda dayanamayıp bende üye oldum.Misafir sayısının çok olduğuna bakıpta kuşlar forumu basmış felan sanmayın.:D Benim gibi üye olmadan da forumu takip eden bir dolu insan var.:yenieek:

benim patron dedi olum yalan soyliycek degilim..

radyoya bizzat kendi aciklama yapmis..

yada beni tufaya aliyor.. oda olabilir.. ama zannetmem.. ama nettede biyerde bulamiyorum.. simdi sordum hangi radyo

onceden soylesene , bombayi ortaya tip sonra benim patron diyor.

senin patrona sovdurecen simdi, fenerlimi o.

Selam arkadaşlar sonunda dayanamayıp bende üye oldum.Misafir sayısının çok olduğuna bakıpta kuşlar forumu basmış felan sanmayın.:D Benim gibi üye olmadan da forumu takip eden bir dolu insan var.:yenieek:

hoşgeldin. sendemi transfer nöbeti bağımlımısı oldunn :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt