Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@BrkOzk: Galatasaray, Sneijder için 8 milyon € bonservis 6 milyon € imza parası ve yıllık 3.2 milyon € ile maç başına 25 bin € teklifte bulunmuş. +++

@BrkOzk: Sanırım Galatasaray bir tek kulübün anahtarını vermemiş Sneijder'a ...

no problemaa biz gelir kadıköydee anahtarınızı aldık, parası sizden. kuş parasıı :) sezon sonudaa alacak neleri var ki :lol:

ht9mg.jpg

Sedat Berktav ‏@nattades

O: "Ben Fenerli olsam Galatasaray'ın Sneijder transferi olsun diye dua ederim" Ben: "Neden?" O: "Olmazsa daha beteri gelir de ondan" hahahaa

@BrkOzk: Galatasaray, Sneijder için 8 milyon € bonservis 6 milyon € imza parası ve yıllık 3.2 milyon € ile maç başına 25 bin € teklifte bulunmuş. +++

@BrkOzk: Sanırım Galatasaray bir tek kulübün anahtarını vermemiş Sneijder'a ...

Fener Belhanda için 12M bonservis ve futbolcuya aşağı yukarı bizim kadar para verirken anahtar vermiyor da biz mi veriyoruz?

Son 1 saatte avrupa basınındaki haberleri tarattım.

Hiçbir gelişme yok.Onlar bizim gazeteleri kaynak göstermiş.Bizimkiler de onları.

Sneijder'in konu ile ilgili fikrinin f'si bile yok.

Bu iş yazı tura hesabı olacak kanımca..

Guiza

Topuz

Krasic

Meireles gibi adamlara sanki cakil tasi vermis gibi,biz verince ooo takimin dengesini bozar. Hadi len cayci gürcan

Kulüp içinden birçok kişi bu transferin bittiği imza aşamasında olduğunu söylüyor medyanın gazına gelmeyin asıp kesmeyin şimdiden hamit umut vs de kapa bildirildi ama resmi açıklama gecikti ufak tefek detaylar vardır bir daha yönetimin aynı kap hatasına düşeceğini sanmıyorum üstelik bu oyuncu sneijderken.:)

Basketçi Beşiktaş'tan

Futbolcu Trabzon'dan

Kupa de Fener'den alınırmış beyler.

Nasıl ? :)

gelisme yok :( yarin yasgunum bari yarin gelse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt