Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok sen yanlış anladın ben Sneijder için konuşmadım..Genel futbolcuların aldıkları paralar için konuştum,büyük adaletsizlik..

yok bende yanlis anlamadim, genel konusyorum bende futbolda donen paralar cok buyuk.niye bu kadar paralar donduyunu aciklamaya calistim sadece.

Hollanda mansetler fazla guzel yazilar yazmadi.. AD felan gelmiyor diye yaziyor, wel een deal met inter nada met sneijder

Onları boşver ali. Onlar Türkler hakkinda bi olumlu yazi yazdigini gordun mu allah askina?

Hollanda halkinin ne okumak istedigini yaziyolar oraya.

yarın bilgisayarlı istatistik finalim var, daha çalışmadan kafam bir milyon oldu , yok böyle bişey:D

Sneijder geldiği zaman havaalanında nasıl bir atmosfer olur? :)

Sneijder para yüzünden alınamazsa büyük skandal olur.

srfydn gel de aydınlat forumu reis:ayatollah:

SON DAKİKA!!!!

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Wesley Sneijder, Inter ile idmana çıktı.

İtalyan taraftarlar, başarılı oyuncunun Galatasaray'a gidip gitmeyeceğini sordu.

Detaylar birazdan...

https://www.webaslan.com/futbol/gidiyor-musun-sneijderSXHBQ55876SXQ

webaslanmi hic gulecegim yoktu, ben gscyi tanidigimdan oraya tiklayipta onlara bir kurus kazandirmam.

Arkadaşlar merhaba. ben yeni katıldım aranıza.

öncelikle size hak veriyorum KAP konusunda çok titiziz önceden yaşadığımız olaylardan dolayı. bunun çok örnekleri var.

ama bu sefer endişeli olmayın bence. çünkü melih şabanoğlu -ki teyit etmeden bilgileri açıklama yapmaz- resmen anlaşmanın olduğunu söyledi.

bkz:https://twitter.com/melihsabanoglu/status/288789090638389249

Melih bey daha önce hiç bir transferde yanılmadı. melo-burak vs. bence endişeli olmayalım.

Ayrıca yönetim daha önce yaptığı hataları bence tekrarlamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt