Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder: Geen enkele interesse in Galatasaray - Home - AD

kaynak saglam gibi Selcuk ya... ama bi yandan da , Assaidi geldi aklima :D

Kendi agzindan alinmis bir laf olarak veriliyor ama nezaman söylendi veya nerde söyledigi yazmiyor. transfer periodun son gününe kadar belli olmaz diye bir yorum var. kendisi ile görüsmüs olsalardi reportaj olurdu bu bence baska sitelerden alinan haberlere göre yapilmis bir haberdir.

FM'de Everton'ı yöetirken Felipe Melo'yu almıştım.:trollface: Adamların vizyonu benden geniş tabi daha genç bir oyuncu alabilirler:D

Fellaini'nin hucuma katkisi cok fazla. Fer ve Odjidja bu ozelliklerle sahip BB, Fellaini'nin yerini dolduracaklarina eminim.

Transfer olduklarinda bunu quote'larim :D

adminlerde 2 dk kapatsınlardaa moturu soğusun buranınn :)

UtfGB.gif

simdide babasimi cikti.. simdi bir sey derdimde neyse... :mad:

Kendi agzindan alinmis bir laf olarak veriliyor ama nezaman söylendi veya nerde söyledigi yazmiyor. transfer periodun son gününe kadar belli olmaz diye bir yorum var. kendisi ile görüsmüs olsalardi reportaj olurdu bu bence baska sitelerden alinan haberlere göre yapilmis bir haberdir.

umarim oyledir renktas.. ben bu basina daha cok guveniyom.. twit felan takip etmiyom

@BrkOzk: Galatasaray, Sneijder için 8 milyon € bonservis 6 milyon € imza parası ve yıllık 3.2 milyon € ile maç başına 25 bin € teklifte bulunmuş. +++

@BrkOzk: Sanırım Galatasaray bir tek kulübün anahtarını vermemiş Sneijder'a ...

bnirini vermislerde bu twiti atan amma ben soylemiyim sen anladin kimi verdiklerini.serefsiz.

Bu senijder madem geliyoda inter antremanında ne işi var ya:SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt