Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hayali kadrom..

Muslera

Eboue Semih Serdar Carlinhos

???? Melo Selcuk Nene

Sneijder

Burak

Nene bedelsiz

Carlinhos 5 milyon (opsiyon)

Serdar 7 milyon

Sneijder 8 milyon

Toplam harcama: 20 milyon euro..

:o:trollface::ayatollah:

Yahu Murat alemsin ha.:) sağ açığı neden boş bıraktın, paran mı yetmedi, kadro nasıl olsa hayali değil mi?:D

sneijder gelsene olm, sercan yildirim'a hep birlikte sac ektirtiriz hele bi gel :o

Erhan Telli'ye göre bugün bonservisi 7.5 milyona kadar düşürülmüş sneijderin.

indirim yaptiklari 500 bin euroyu da Sneijder'in ücretine eklesin bizimkiler, kacirmak istemiyorum bu adami. Inter'de 6 milyon aliyorsa, bunun yarisi vergiye gidiyor, tas catlasa 3.50 kazaniyor yani orada. Burada vergisiz 4 milyon ve mac basi ücretler-primler derken 4.5 - 5 milyon cebe indirecek Hemen gelsin daha neyi bekliyor yahu. :D

arkdaslar pek soylemek istemiyorum ama aramızda gizli fenerliler var

Melo 20 numarayı giycekmiş Sneijder 10 numarayı giycekmiş.

Erhan Telli @tellierhan

Benim aldığım bilgiler, bugün bonservisinin 7,5 milyon Euroya kadar düşürüldüğü..

Yıllık 4 milyon Eurosu garanti olmak üzere, 25 Bin Euro maç başı. Yani 40 maç oynarsa, bir yılda eline geçecek net para, 5 milyon Euro...

Ayrıca bir imza parası söz konusu değil... Onu ilk görüşmede menajeri talep etmiş ama kabul edilmemiş...

Sneijder 4,5 yıllık sözleşmede ısrarcı ama zaten Galatasaray'da bunu kabul ediyor. Bu konuda bir sorun yok.

Yahu Murat alemsin ha.:) sağ açığı neden boş bıraktın, paran mı yetmedi, kadro nasıl olsa hayali değil mi?:D

Forumda Hamiti en az sevenlerden birisiydimdir, Hamiti yazacagima soru isareti koymak geldi icimden, Ah su yabanci siniri olmasa ne güzel olur.

whatsapp'tan kiz arkadasima 2-3 saattir cevap yazmiyom, okumadim gibi gozukuyo, ama ne yazdigini gordum.

bi okusam telefon acacak, yarim saatimi harcayacak resmen.

I NEED TO STAY ALERT!

dün geldii ya laaa :)

beşiktaş bebeyi

trabzon dedeyi

fener babayı

biz şırankayderr alıyokk.. hava soğukk kollasınlar ....:lol:

Murat kardes oncelikle merhaba.Ya seninn yazdiklarini okuyorum okuyorum ama bir anlam

Cikaramiyorum.Sorun bende de olabilir ama ne demek istedigini anlamiyorum:)Neden bunu soyluyorsunn diye sorarsan icime dert oldu cunku :) ama yine de yaz yazmak sana yakisiyor

hay sizizn erhan tellinizeee

hayatımız şınayderrr oldu.. :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt