Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

indirim yaptiklari 500 bin euroyu da Sneijder'in ücretine eklesin bizimkiler, kacirmak istemiyorum bu adami. Inter'de 6 milyon aliyorsa, bunun yarisi vergiye gidiyor, tas catlasa 3.50 kazaniyor yani orada. Burada vergisiz 4 milyon ve mac basi ücretler-primler derken 4.5 - 5 milyon cebe indirecek Hemen gelsin daha neyi bekliyor yahu. :D

bizimkiler dilenmeye baslamis.. yakinda 5 milyona indirmek isterle o sirada adam zaten baska takima gider.

Ne 7.5 milyonu ya. 8 milyon iste cok iyi fiyat nedir bu fiyat indirmek. Amrabat'a 8.5 veriyorlar Sneijder icin fiyat indirmee calisiyorlar. Verin 8 iste uzatmayin.

ole bısey kı bu transfer donemı sabah bızde oğlen tamamen yattı aksam yıne bızde gece yarısı nerede merak edıyorum...

aramızda nekdar kuş varsa kanatları kopsunn:)

Erhan Telli'ye göre herşey müspetmiş. Hayırlısı bakalım.

Ugur B. kardesimi uzmussunuz biz yokken, ne yaptiniz?

MÜSPET NEDEMEK YA :sad007:

MÜSIMENTO CARRICAMENTO POR EL WESLEY SNEIJDER

olm gel ya :sad007:

Forumda Hamiti en az sevenlerden birisiydimdir, Hamiti yazacagima soru isareti koymak geldi icimden, Ah su yabanci siniri olmasa ne güzel olur.

İşin kötü tarafı alınabilecek sağ açık"yerli"de yok murat.

Acaba org'un girişi için resim falan hazır mıdır :o

Sneijder geldi sanki de Melo'nun forma numarasi konusuluyor, gelsin yeter yahu :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Murat kardes oncelikle merhaba.Ya seninn yazdiklarini okuyorum okuyorum ama bir anlam

Cikaramiyorum.Sorun bende de olabilir ama ne demek istedigini anlamiyorum:)Neden bunu soyluyorsunn diye sorarsan icime dert oldu cunku :) ama yine de yaz yazmak sana yakisiyor

beni anlamak için bu takıma 10 numara gelmesi lazımm..

takımda futboldan tad verecek adammı kaldı. ne zaman birinin ayağına gelse top kaptıracak endişesi ile futbol konuşmaktan soğudum.. normaildir.. transfer nöbetlerindee 100 mesajın 50-60 karmışık birazz.

beni takip etmeye devam et.. :):lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt