Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erhan Telli ‏@Erhan Telli

Benim aldığım bilgiler, bugün bonservisinin 7,5 milyon Euroya kadar düşürüldüğü..

Yıllık 4 milyon Eurosu garanti olmak üzere, 25 Bin Euro maç başı. Yani 40 maç oynarsa, bir yılda eline geçecek net para, 5 milyon Euro...

Ayrıca bir imza parası söz konusu değil... Onu ilk görüşmede menajeri talep etmiş ama kabul edilmemiş...

Sneijder 4,5 yıllık sözleşmede ısrarcı ama zaten Galatasaray'da bunu kabul ediyor. Bu konuda bir sorun yok.

fft96mm2074174.jpg

Ugur B. kardesimi uzmussunuz biz yokken, ne yaptiniz?

SA dedim gayet medeni ve imanlı sekilde baktım kimse selamımızı almıyor dedim bu selam benim selamım mıdır fenerliler (ortalıgı kızıştıranlar fenerli b. ihtimal)?_? diye sordum. dedim fenerliler NSakinlerini cekemiyor...

sonra biri gelmis atar yapıyor mevzu kovalıyor

Değer Okşar ‏@DegerOksar

Sneijder için hala tartışma var.Bu iş bitti arkadaşlar !!! G.saraylı bir yönetici:"wesley sneijder bitti sol bek bakıyoruz" Yeterli mi ???

ismi çohoş dalga geçmeyin adamla adam ciddi
:asd:

eski gstv şuan kanal24 spor spikeri :asd:

aynı drogba mevzusuna dönecek yahu. günlerce konuş.. sonuç sıfır..

drogba-kaka-snejder yavaş yavaş isimler düşüyor.

Erhan Telli ‏@Erhan Telli

Benim aldığım bilgiler, bugün bonservisinin 7,5 milyon Euroya kadar düşürüldüğü..

Yıllık 4 milyon Eurosu garanti olmak üzere, 25 Bin Euro maç başı. Yani 40 maç oynarsa, bir yılda eline geçecek net para, 5 milyon Euro...

Ayrıca bir imza parası söz konusu değil... Onu ilk görüşmede menajeri talep etmiş ama kabul edilmemiş...

Sneijder 4,5 yıllık sözleşmede ısrarcı ama zaten Galatasaray'da bunu kabul ediyor. Bu konuda bir sorun yok.

Erhan Telli'nin kafası gerçekten az çalışıyor. Senaryo yazmasını bile beceremiyor.

Menajeri imza parası almadan Snejder Galatasaray'a gelmez.

hakan özelden numarani yolla reiz. whatsaplasiriz la, birbirimize destek olmanin zamani!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt