Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

icimden cile bülbülüm sarkisini söylemek geldi ,nedir bu arkadas bekle bekle

İşin kötü tarafı alınabilecek sağ açık"yerli"de yok murat.

Valla Türkiye'de ne var diye sormak istiyorum ?

Ne varsa gurbetcilerde var yine.

Sol bek yok, kanat yok, sag bek yok, zaten milli takimda oynayan adamlar da hemen hemen belli..

------------volkan/onur/tolga-------

gökhan--semih--ömer--allaha emanet

--emre b---selcuk inan--nuri sahin

allaha emanet----------------arda

-----------------burak-----------

sercan,olcan gibi adamlardan medet umuyoruz ülke olarak.. yok abi alinabilecek oyuncu yok, bu yüzden hamit gibi adamlara yilda 3 milyon falan veriyoruz.

yabanci kontenjani olmasa sence hamit icin yaz boyunca ugrasir miydik ? avrupadan alirdik bir kanat oyuncusu olay biterdi.

bizde öyle işlemiyo sistem imza aşamasında olan oyuncuya izin verilir:confused:

evet eğer gözden çıkarılmış kendine kulüp bul denilmişse. ya da oyuncu transfer görüşmesi için istemişse senin dediğin doğru

Sneijderin kardesi Rodney Sneijder

4307CE75-6390-40DD-B877-E8EB706AFF49-12618-000007C3860A842A.jpg

Alllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

SA dedim gayet medeni ve imanlı sekilde baktım kimse selamımızı almıyor dedim bu selam benim selamım mıdır fenerliler (ortalıgı kızıştıranlar fenerli b. ihtimal)?_? diye sordum. dedim fenerliler NSakinlerini cekemiyor...

sonra biri gelmis atar yapıyor mevzu kovalıyor

Allahin selamini almayan ancak fenerli olabilir ya da gayrimuslim

Nobette kuslar ve gayrimuslimler var sanirsam. Nobetteki tek mod Murhan sanirim o da kus

Medyada sayısı az olan bir kesim bu transfer için olumsuz haber veriyor. Bayağı ilginç. Gel artık Sneijder!

Yeni bir gelişme var mı 2 saattir yoktum yeni geldim :)

usta söylesene bildiğini yahu bittide açıklanma kısmımı kaldı yoksa aynımı cevap mı beklenıyor noluyor :sad007:

Haftasonu bekleniyor kardeşim.

Hocam hani büyük transfer gelmeyecekti. Gökhan Süzen ve belki Özer ile kapatılacaktı transfer. İlk11'e değğil yedeğe takviye yapılıyordu. Onlara ne oldu?

Gökhan Süzen'e istenilen para verilmedi diye Beşiktaş'a gitti. Kendisi Galatasaray'ı istiyordu.

Diger soruna gelirsek. Sneijder sol açıkta oynatılcak. Sol bek'e transfer yapılmıcak. Yani birbirbirini örtüler.

O foto fake ya, Elano'ya benzedi biraz :asd: Eano geldiginde benzer foto su vardi

Stoper transferindeki gelismelerden sanirim RECEP ICFINDIK haberdar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt