Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beni bilen biliyor kardeşim. Bana inanmak gibi bir zorunlulugun yok. Yasayınca anlarsın.

Bilen biliyordur. Belki daha önce doğru söylemişsindir. Ama bu transfer döneminde dediklerinin tamamı ama tamamı gerçek dışı çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Edecek gibi de görünüyor.

Fenerlisin sen ben deqilsin zaten

arkadaslar su elemani alin bakin dunden beri burayi gerdi rutbe konusu vs diye.. suandada bana fenerli diyor.. ana avrat duz gitmemek icin kendimi zor tutuyorum.. tutmus bide fenerli diyor.. kendini bilmez esenler cocugu..

Yöneticinin biri bitti, sol bek istiyoruz dedi

NTV Spor yine transfer kesin dedi

Bir kez daha gaza geldim ya la, ben gidip 1 saat sonra tekrar geleyim. Kendime gelmem lazim. :o

hangi yönetici bitti dedi kaçırmışım murhan bilgilendir allasen sınav haftası kafa davul gibi oldu:)

yanlız arkadaşlar konuyla alakasız ama bu carlinhos, g.antep'li cenk tosun'la barca'lı dani alves'nin beraber zaman geçirmesinden oluşmuş gibi görünmüyor mu ?

az çıkayım hava alayım döndüğümde imzayı atmış olsun :)

arkadaslar su elemani alin bakin dunden beri burayi gerdi rutbe konusu vs diye.. suandada bana fenerli diyor.. ana avrat duz gitmemek icin kendimi zor tutuyorum.. tutmus bide fenerli diyor.. kendini bilmez esenler cocugu..

Abi, o arkadaşa he diyip geç gitsin.

La sakin ol o bebeyi takma :trollface:

Re: Transfer Nöbeti

Ben kendimi biliyorum bilader ben alni acik Gs taraftariyim

Erhan Telli ‏@tellierhan

Yıllık 4 milyon Eurosu garanti olmak üzere, 25 Bin Euro maç başı. Yani 40 maç oynarsa, bir yılda eline geçecek net para, 5 milyon Euro...

lan bitmis gibi yazior

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt