Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Beyler sakin!!! :happynew: 2013-2014 kadrosunu acikliyorum:

614190_Galatasaray_SK.jpg

3 isim kaldi ve 3üncü isim kesinlikle kurulan kadroyu gördükten sonra geri gelmek istiyecektir. aaah ulan aahh.... aglamak istiyorum :sad007:

Muthis kadro. Yabanci kontenjanini forvette adam akilli bir oyuncu ile degerlendir sampiyonluk garanti. Cl de ilerleme hayal degil.

Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar Transfer bitti . İşlemler bir kaç gün sürdüğü için özellikle borsa vergi falan, o, yüzden cuma günü açıklayacaklardır. Sizin sandığınız gibi basit değil bu işler, Menager oyununa benzemiyor yani hayel dünyasında değiliz anladınız mı ? Atilla Gökçe'ye Başkan kendisi söylemiş çoktan bitti diye zaten. Siz hala sağda solda Fenerli medyasının ve Sneijder'i Galatasaraya transferi kararından hoşlanmayan ve italyada kalmasını isteyip yalan haber yapan italyan medyasına mı inanıyorsunuz ? Bırakın Allah aşkına, Cuma günü saat 3-4 gibi açıklanıcak. En geç gece 11:30 gibi.

34cimbom34 ‏@34cimbom34

saat 22:00'de bilgi gelirse yazacağım

ben artık yavaş yavaş umudumu kestim sneijder den. transfer bitmiş olsaydı mutlaka yabancı basında çıkardı, bizim medya işkembesinden sallıyor ama ne yazıkki bu olaylara çanak tutan yine ünal başkan oldu. transfer bitmeden konuşmamayı bi türlü öğrenemedi bizim başkan.

Renktas bu Alper ne yaptiki bu kadar tutuluyor anlamis degilim? Bir ismi cikti medyada baska birsey yok istatistikleri de hic de vay be dedirtmiyor. Toure konusunda nokta atis derim Tecrübeli oyuncu sart ama Carlinhos sanirim 25 26 yasinda Sagda Eboue var olur yasi 30 muslera var arkada o da yeterince tecrubeli, orta sahan zaten her hali ile tecrübe odasi diyelim.. bir forvet Burak o da zaten gol atmaktan baska birseyle ugrasmasina gerek yok.

Selçukta Manisa'dayken öyle aman aman top oynamıyordu baktığımızda. Her mevkiye yıldız oyuncu transfer edecekseniz diye birşey yok. Alper bence en iyi yerli ortasahalardan bir tanesi. Fatih Terim'in elinde iş yapar kumaşı çok iyi.

Gelirse gelir gelmezsede yolumuza devam ederiz. Sakin olmakta fayda var. Ezikler mireLEŞ i alınca kıyamet kopuyordu noldu şimdi. Adamın riera kadar etkisi yok maçlarda.

Harbi saplantı haline geldi bu Sneijder olayı. Kafayı sıfırmak üzereyim :D

Ben de açıklıyorum :

--------------Bony----Burak--------------

----------------Sneijder------------------

-----Strootman--Selcuk--Hamit-----------

Carli-----Taşçı----------Semih--------Eboue

----------------Muslera-------------------

İşte bu kadro Avrupa'da ilk 10 'a girebilir

Strootman imkansiz brother :sad007: ha Sneijder gelir ve bu sezon sonu alirsak aliriz yoksa Strootman fast forward Premier league. (bony konusunda bilmiyorum fazla izliyemedim ama yapilan yorumlara göre bir iki seviye atlamaya hazirmis)

ulan kalp dayanmaz ya asrın transferinin gerçekleşme ihtimali var ve bekliyoruz kötü haber gelirse 1 hafta kendime gelemem :D

Arkadaşlar Transfer bitti . İşlemler bir kaç gün sürdüğü için özellikle borsa vergi falan, o, yüzden cuma günü açıklayacaklardır. Sizin sandığınız gibi basit değil bu işler, Menager oyununa benzemiyor yani hayel dünyasında değiliz anladınız mı ? Atilla Gökçe'ye Başkan kendisi söylemiş çoktan bitti diye zaten. Siz hala sağda solda Fenerli medyasının ve Sneijder'i Galatasaraya transferi kararından hoşlanmayan ve italyada kalmasını isteyip yalan haber yapan italyan medyasına mı inanıyorsunuz ? Bırakın Allah aşkına, Cuma günü saat 3-4 gibi açıklanıcak. En geç gece 11:30 gibi. Şimdi kapatın musluklarınızı gereksiz kullanmayın.

Ben saat 15:30 gibi acıklansın istiyorum. Olur mu dersin R'DAS ?

ben olsam ne yapar eder ikna ederim sneijderi gerekirse serbest kalma maddesi koyarım 15 20 milyon euro felan

İnşallah gelir Başkan umutlandırdı o kadar :o

Strootman imkansiz brother :sad007: ha Sneijder gelir ve bu sezon sonu alirsak aliriz yoksa Strootman fast forward Premier league. (bony konusunda bilmiyorum fazla izliyemedim ama yapilan yorumlara göre bir iki seviye atlamaya hazirmis)

Bence de imkansız kardeş fantezi işte. Manu alır bence. Ancak o kadar güzel oturuyorki bu sistemde oraya. Hamit'in sol ayaklısı ve daha iyisi. O özelliklerde bir oyuncu bulabilsek keşke. Inter ŞL'yi aldığında Stankovic oynuyodu mesela o bölgede. Sol iç cok zor bulunan bi mevki

Muthis kadro. Yabanci kontenjanini forvette adam akilli bir oyuncu ile degerlendir sampiyonluk garanti. Cl de ilerleme hayal degil.

Amac Sampiyonlar ligini yakin bir tarihte kazanmak düsüncesi ile kurdugum bir kadro yoksa 4-5 sezon sonra bu kadro zor tutar kendini bir cok oyuncun yasi olur 30+

Arkadaşlar Transfer bitti . İşlemler bir kaç gün sürdüğü için özellikle borsa vergi falan, o, yüzden cuma günü açıklayacaklardır. Sizin sandığınız gibi basit değil bu işler, Menager oyununa benzemiyor yani hayel dünyasında değiliz anladınız mı ? Atilla Gökçe'ye Başkan kendisi söylemiş çoktan bitti diye zaten. Siz hala sağda solda Fenerli medyasının ve Sneijder'i Galatasaraya transferi kararından hoşlanmayan ve italyada kalmasını isteyip yalan haber yapan italyan medyasına mı inanıyorsunuz ? Bırakın Allah aşkına, Cuma günü saat 3-4 gibi açıklanıcak. En geç gece 11:30 gibi.

Bombayı bıraktın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt