Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bayan basket maçı başladı lig tv 3 te izlemek isteyenlerin haberi olsun.

Sneijder konusu sanırım cuma günü çözülür. zaten pek çok kişi de cuma günü açıklanır diyor.

Selçukta Manisa'dayken öyle aman aman top oynamıyordu baktığımızda. Her mevkiye yıldız oyuncu transfer edecekseniz diye birşey yok. Alper bence en iyi yerli ortasahalardan bir tanesi. Fatih Terim'in elinde iş yapar kumaşı çok iyi.

Sonucta bakis acisi saygila karsilarim ama Selcuk Manisa'dayken bize bile 2 gol mu? 3 gol mu atti uzaktan? orda bile klasini belli etti, Ayrica Trabzonsporda kalitesini gelistirmek icin iyce zaman buldu, buna Galatasarayda imkan bulacagini sanmiyorum Ayrica bize gelecek oyuncu genc de olsa en gec 1 sezon icinde tartisilmaz ilk onbir oyuncusu olmasi lazim (gelen oyuncuda bunu oyuna dahil oldugunda gösterir, bakiniz Amrabat. Kayserisporda ne yapti? ve Galatasaray nasil halen tartisiliyor?)

Transfer Nöbeti

Amac Sampiyonlar ligini yakin bir tarihte kazanmak düsüncesi ile kurdugum bir kadro yoksa 4-5 sezon sonra bu kadro zor tutar kendini bir cok oyuncun yasi olur 30+

Sampiyonlar Ligini kazanmak bizim icin mantikli bir hedef degil bence. Hele ki Barcelona ve Bayern gibi hayvani takimlar varken. Bes yil icinde yari final oynayabilirsek muthis olur.

1 hafta önce imkansız diyordum sneijder için umutlanmıyordum ben bile umutlandım şu anda :o

Sampiyonlar Ligini kazanmak bizim icin mantikli bir hedef degil bence. Hele ki Barcelona ve Bayern gibi hayvani takimlar varken. Bes yil icinde yari final oynayabilirsek muthis olur.

5 Yıl içinde mi ? Şaka yapıyorsun sanırım ?

Bizim transferler genelde Cuma açıklanıyor zaten ne varsa Cumada :D

sınejder gelirmi gelmezmi bilmem ama şuan italya almanya hollanda ingilterede gundeme oturduk heryerde galatasarayın adı geçiyor:) keşke başkan messi için barcelonaya 100 milyon euro teklif fekan yapsa:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt