Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder konusuyla birlikte yeni yeni tipler ilk mesajlarını atmaya başladı. :cool:

Sampiyonlar Ligini kazanmak bizim icin mantikli bir hedef degil bence. Hele ki Barcelona ve Bayern gibi hayvani takimlar varken. Bes yil icinde yari final oynayabilirsek muthis olur.

Aynen katiliyorum dediklerine ama derlerya tüm kossulari zorliyacam diye iste bunu da bir bindirme olarak gör. kisa vadede yapabilecegin en büyük atlama gibi birsey. (ah Falcao birde Toure tamam deriz ama ucuyoruz iste Sneijder haberi ile ne diyelim artik):b5:

Haftasonu borsa kapalı olduğundan Cuma hisseleri fırlayıp öyle kapansın istiyorlar herhalde :D Borsa'dan da hiç anlamam

Kapa bildiriyorsan alacaksın arkadaş geri dönüşü yok artık kaç oldu

Ne olur ne olmaz kendinizi cok sartlandirmayin derim. Alirsak müthis bir is becermis oluruz, alamasakda Sneijderi alamadik olur.

Kendi fikrim ve 6.hissim alacagimiz yönünde ama yinede temkinli olun, büyük konusmayin ve en önemlisi sinaviniz varsa gidin ders calisin burda bos bos oyalanmayin.

yalnız var ya, snejder yüzünden takımı unuttuk. ne yapıyorlar acaba :)

yalnız var ya, snejder yüzünden takımı unuttuk. ne yapıyorlar acaba :)

TAkımda sorun yok çalışıyorlar.Semih ve urfalı dışında problem yok .yok ta.eldeki atıllar ne olacak bende onları merak ediyorum.

beyler son durum ne ? bi sıkıntı yok değil mi Sneijder konusunda?

Erhan Telli az sonra radyospor'da. dinlemek isteyen varsa dinlesin.

Neyse ben yemege cikiyorum. Renkdaslar iyi nöbetler fazla kavga etmeyin :sopa: yoksa gelince yorum yapan herkes ceza almis oluyor kimseye yanit vermenin anlami da kalmiyor :sad007:

Ekli dosyalar

• 530632_482930018434191_588545518_n.webp
    530632_482930018434191_588545518_n.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt