Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34

bir bilgi vereyim sneijder'in eşi istanbul'a gelmeyi kabul etmiş kararı sneijder vericek bu işin sonucunu bugun öğreniriz inşallah

Bu arada Fenerbahçe'de boş durmuyor.Galatasaray'ın Sneijder hamlesine HALİS ÖZKAHYA yada TOLGA ÖZKALFA hamlesiyle karşılık vermeye hazırlanıyormuş.

İçimden bir his olmayacak diyor ama olsun bu transfer çok istiyorum arkadaş olsun 2 forma alcam daha ne yapayım yeter ki Sneijder gelsin.

Fernando Morientes kötü bir Oyuncu degil. Cok tecrübeli bir Futbolcu,umarim gelir. Iyi Adam! :b5::yenieek:

caycı futbolcular toplanır konusur demıs sneıjderın aldıgı parayı

hey allahım adam hasetınden catlayacak

Bu arada Fenerbahçe'de boş durmuyor.Galatasaray'ın Sneijder hamlesine HALİS ÖZKAHYA yada TOLGA ÖZKALFA hamlesiyle karşılık vermeye hazırlanıyormuş.

Onlar zaten tamam da Sneijder gelirse, herkesin gözle görecegi birseylerin olmasi gerekir. Mutlaka parayi basip birilerini alacaklar.

Melih Şabanoğlu kötü niyetli değil ama kaynakları yanıltabiliyor onu bazen, umarım bu kez tutar :yenieek:

kaynağının ben hiç yanılttığını görmedim.

burak'ın bizimle 6 ay öncesinden anlaştığını, hamit'in bize geleceğini, melo'nun o indirime kabul etmediği zamanlar işin bozulduğunu ilk söyleyen kendisiydi : )

kaynağının ben hiç yanılttığını görmedim.

burak'ın bizimle 6 ay öncesinden anlaştığını, hamit'in bize geleceğini, melo'nun o indirime kabul etmediği zamanlar işin bozulduğunu ilk söyleyen kendisiydi : )

Umarım bu kez de tutturur :ayatollah:

34cimbom34 ‏@34cimbom34

bir bilgi vereyim sneijder'in eşi istanbul'a gelmeyi kabul etmiş kararı sneijder vericek bu işin sonucunu bugun öğreniriz inşallah
bu cimbom34 bu seneki tum transferler meirelesin cezasının 4 düşeceğini bile bildi! bence en guvenilir twitçi bu arkadaş

caycı futbolcular toplanır konusur demıs sneıjderın aldıgı parayı

hey allahım adam hasetınden catlayacak

Sneijderin aldığı parayı konuşacak kalitede topçu bizim takımda sadece Selçuk var zaten o da az para almıyor imza parası aldı sadece 3 milyon sonuna kadar hak ediyor tabii o ayrı

Bence de cuma açıklanacak borsa işleri nedeniyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt