Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hacı ben hiç anlamam be x'ten y'den hele birini öteki tarafa geçirince +,- oluyodu ya ben problemin orasına bile gelemiyordum :D

Keşke bende anlamayaydım:( Anladım bitmedi bulaştık bir kere :(. İki eşitlik yani denklemin iki trafıda 0'a eşitleniyor işte sayı doğrusunun diğer tarafına işaret değiştirerek geçiyor. Tersi deri Türkçe olarak ama hatalı :)

Haklısın ama kafa vuruşlarında da kötüydü.Geliştirdi kendini bu konuda.

Top kontrolünü de geliştirebilir bence.

Bazı yetenekler doğuştandır mesela çok süratle giden bir topu tek hamlede yumuşatabilmek kesinlikle yetenektir..

Kafa vuruşları çalışarak olabilir sıçrama yetisi kazanılabilir çeşitli idmanlarla doğru vuruş çalışılabilir..

Ama mesela hiç çalım atamayan adamın çalım atması gibi bana göre bu süratli giden topu ayağına yapıştırmak..

Sonradan zor kazanılır..

yarin oglen hersey belli olur ama ilk haber hollanda medyasinda cikar, yuzde yuz

Yahu sınav var haftasonu az çok çalıştım ama biraz daha çalışmam lazım.Logaritma,üstel fonksiyonlar,eşitsizlikler ve denklemler filan.

Yardım lazım olursa gönder ilgilenirim. Ancak birlikte çalışmak daha iyi olurdu. .Mail atarsın vardı sende mailim sanırım yoksa buradan at yardımcı olurum. Benimde yarın final var. Protokol çalışacağım bir de sunum yapacağım Big Data Analytics:)

arkadas nedir bu yaa türk tarafi gelicek diyor diger taraflar gelmiycek diyor kardesim hic birimi bu sneijder konusamadi tel baglantisi falan yapsinlar

sorun yok diyor yöneticilerde eğer hiç bir sorun olmazsa imza gelmişti.. bence yalan haberler bunlar, bence teklif verildi ve bekleniyor oyuncu. bu kadar açık ve net bence

Bazı yetenekler doğuştandır mesela çok süratle giden bir topu tek hamlede yumuşatabilmek kesinlikle yetenektir..

Kafa vuruşları çalışarak olabilir sıçrama yetisi kazanılabilir çeşitli idmanlarla doğru vuruş çalışılabilir..

Ama mesela hiç çalım atamayan adamın çalım atması gibi bana göre bu süratli giden topu ayağına yapıştırmak..

Sonradan zor kazanılır..

O özellikete tek oyuncu var o da Baros. Hızı saymazsak Elmander 2.

ali durust; 'sneijder mi? yok oyle bi gorusme bizim sadece hollandali bi firma ile yeni sahamiz icin anlasmaya vardik, o firmanin sahibi wesley olabilir ancak bizim sneijder ile herhangi bi gorusmemis olmamistir'

a albayrak; 'i laf you hocam ehehe, oenal aysal allahin bi lutfudur sneijder icin sponsor ayarlamistik olmadi.

refik arkan;'sneijder mi? ben size sampiyonlar liginde oynayan oyuncu ariyoz demedim mi?!

Sneijder transferi bira Burak transferine benzedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt