Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer bitmeden açıklanma tarihi bilinmez. Bu adam biliyorsa demek ki bitti bittiyse neden cumartesi arkadaş.

Twitter'da dalga geçiyorlar Sneijder Galatasaray'ı 4 yıllığına aldı diye :D

Bunlar transferin ilk faslı önce alamayacağımıza inanırlar..

Sonra kendi oyuncularınla kıyaslarlar..

Sonra tırnaklarını ellerini yerler tıpkı Selçuk İnan'da olduğu gibi :D

Abi ne var bu Cuma, Cumartesi gününde anlamadım gitti ya. Tüm transferleri bir anda mı açıklayacaklar ? Anlamadım Sneijder ile anlaştıysan açıklayın yav.:mad:

Yardım lazım olursa gönder ilgilenirim. Ancak birlikte çalışmak daha iyi olurdu. .Mail atarsın vardı sende mailim sanırım yoksa buradan at yardımcı olurum. Benimde yarın final var. Protokol çalışacağım bir de sunum yapacağım Big Data Analytics:)

Geçen senenin sınav soruları var bende.Çözebilirsen atayım Emrah.Valla bi tek şu mattan geçsem yeter be kardeşim.Mailin yok be Emrah.

Sen elinde Melonun bi alternatifi olsa ona eşit seviyede , FT'nin meloyu oynaticagini mi saniyorsun :o

Eşiti olsaydı zaten o alınırdı. Meloyu boklamamak gerekir. Adam defansı toplayan rakibi ortasahada boğan tek oyuncu. Bulmuşuz kelepir oyuncu hala beğenmiyoruz. Melo ayarı ve üstü bir oyuncu alacaksan M'Vila orada duruyor basarsın 15-20 milyon alırsın. Daha 2 sene önce brezilma milli takımının vaz geçilmezi olan bir adam bu.

Bu sene ki performansından dolayı ona fazla suç bulamazsın eğer bir suç varsa bunun %75'i bizim yönetimin suçudur.

Ki melo öyle 1 maçta iyi oynadı diye birşeyde yok son 5 maçta benim gözümde kusursuzdu. Hatta önce ki maçlarda iyi oynadığı yine olmuştu ama performansı max 50 dakikayı kaldırdığı için 2.yarılar leş görünmüş toptan kaçmaya çalışıyormuş görüntüsünde ortaya çıktı.

Ayrıca senin mantığınla yola çıkarsan selçuk bu sene melodan daha leş çok iyi oynadığı maç sayar mısın bana? Hoca imkanı olsa selçuktan vaz geçer mi?

Selçuk veya melonun yerine bu takımda konulacak oyuncu yok, avrupada eğer ilk 5 takımdan biri isen melonun selçuğun yerini takım içinden doldurursun.

Ama bizim gibi yeniden oluşan bir takımda bu imkansız.

Dip not hoca öyle oyunculardan hemen vaz geçeyim diyen bir tip değil. Hoca silseydi engini silerdi, riera'yı çoktan silmişti. Keza burada hepimiz riera'yı gönderelim derken adam tuttu takıma sol bek yaptı mı yaptı. Buradan anlaşılır ki bizden en fazla ayküt olur, ilerisi bizi aşar.

Onun isteği nasıl kazanırım nasıl kaybederim değil.

İşte bu yüzden ona İmparator lakabı takılı ya.

Kimde Ünal Başganın cep no'su var arayın ne diyor bakalım.:asd:

O özellikete tek oyuncu var o da Baros. Hızı saymazsak Elmander 2.

Aynen.

Kafama takılan soruda Sneijder transferinden sonra tek forvete dönersek ve tek forvetimiz Burak olursa rakip sahaya ne kadar baskı kurabiliriz?

Çünkü Burak topa basabilen bir adam değil..

nevzat reiz iyidir iyi.

gerekirse konvoylarla alip gideriz oyuncumuzu.

Olacak bu iş ben umutluyum bu sefer.Tek isteğim sağlam bir sol bekin de gelmesi carlinhos-bastos gibi.Birde defans alırsak çok iyi.

Bugünlük bu kadar benden renktaşlar iyi bakın kendinize.

Senin bu mentalitenle baros u koruyanların mentalitesi ayni.

Baros abi bu gol atamasada adamlar baros diye onu tutuyor oynasın tabi

diyorlar.

Umarım dedigin gibi toparlar ama toparlayamazsa işi olmaz bu takimda.

Korku için adam oynatcaksak ayı boğan serveti niye yolladik?

adam servetle baros la melo yu bir tutuyor arkadaş ya pes.. sen baros un bu saatten sonra düzeleceğine ihtimal verebiliyormusunuz..yada servetin bizde kalsaydı eger düzelecegine ? peki ya melo nun tekrar eski formuna gelebilecegine ?

KAP'a bildirim yaptıktan sonra;

Muslera'nın transferi için yaklaşık olarak 8 gün 5 saat bekledik

Eboue'nin transferi için yaklaşık olarak 1 gün 4 saat bekledik

Riera'nın transferi için yaklaşık olarak 1 gün bekledik

Hamit'in transferi için yaklaşık olarak 3 gün bekledik

Amrabat'ın transferi için 7 gün 2 saat bekledik

Burak'ın transferi için 7 gün bekledik

Melo'nun kiralanması için de yaklaşık olarak 2 gün bekledik

Sneijder için ise yaklaşık olarak 1 gün 2 saat 17 dakikadır bekliyoruz....

Riera'nın bekleme süresi geride kaldı, bakalım hangi oyuncumuzdan önce Sneijder'i açıklayacağız:)

Eğer bu transfer gerçekleşmez ise aklıma gelen birşey var...Bizim başkanın önünde bir ekran ve mouse var..Ekranda futbolcu isimleri var...Başkanımız mouse ile futbolcu isimlerinin üzerine gelip sağ tıklayıp şu seçeneklerden bîrini tıklıyor...Kap a bildir,yalanla,hocamız isterse alırız,çilek vs.......Geçen sene forlan reyes ve ujfalusi yi hepsini birlikte işaretle yaptığı için timsah olduk….Benim düşüncem bu...

1. Melih Sabanoglu

2. Nevzat Dindar

varmi arttiran?:trollface:

Aynen.

Kafama takılan soruda Sneijder transferinden sonra tek forvete dönersek ve tek forvetimiz Burak olursa rakip sahaya ne kadar baskı kurabiliriz?

Çünkü Burak topa basabilen bir adam değil..

Galatasaray şu haliyle Sneijder'de gelse önde çok baskı kuramaz dediğin gibi kanat ve forvet oyuncularımızın yapısı itibari ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt