Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim elinden geleni yaptı beyler bu saatten sonra top bizim Portakalda...

Anket açıcam birazdan sneijderi başından beri geleceğine inananlar diye.:trollface:

Mali acidan cunku :) adamlar o ismi numarayi hayrina degil parayla yaziyorlar :)

8tl yahu :o 119 liralık forma satıyor zaten 8liranın hesabını mı yapıyorlar. Ben şahsen Sneijder gelince tüm storelarda Sneijder forması görmek isterdim

Portakal orda kal diyene dalıyoruz. Portakal bize gel yalvarırım bak gel bir deneyelim ne olacak oyna 2-3 sene bir şey kaybetmezsin :yenieek:

bu aksam portakal yerim beni kimse tutamaz, volkan sen hic tutamazsin yildizlar tutamaz. nonda 30 cm unutmadiiiik gozlerim beni alamaaaazzz.

aldigim duyumlara gore galatasaray spor kulubune transferi sadece imzaya kalan futbolcu. detaylar ve odeme plani uzerinde konusuluyor. futbolcuya verilecek garanti para 3.750.000 euro + mac basi para.

isim verememekle beraber su kadarini soyleyebilirim, istihbaratimin kaynagi les ottomans'in unal aysal'in kiziceyla aysal'la "yakin iliskileri" olan ust duzey bir yoneticisi. kendisi arkadasimdir.

(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:07)

tarihe ve saat'e dikkat takipteyim ekşi- heycan olsun i
şte

8tl yahu :o 119 liralık forma satıyor zaten 8liranın hesabını mı yapıyorlar. Ben şahsen Sneijder gelince tüm storelarda Sneijder forması görmek isterdim

Arena Store'da bir bölüm vardı her futbolcunun adı ve numarası ile forması vardı orada satılıyor diye biliyorum.

Serdar ‏@FenomenoTurco Moratti : Sneijder ile son gunlerde konustum ama bizimle kalsa teknik olarak cok buyuk yardimi olur.

Expand

1m Serdar ‏@FenomenoTurco

Moratti : Sneijder bizim sartlarimizi kabul edip kalsa memnun oluruz.

Expand

2m Serdar ‏@FenomenoTurco

Moratti : Galatasaray in Sneijder icin yaptigi teklif bizi menmun ediyor, karar sirasi Wesley de !

İyi de burada inter başkanının 180 derece dönüş yaptığını görüyoruz

önce Galatasaray'ın teklifi bizi mennun etti demiş

sonrasında Sneijder bizimle kalırsa mennun oluruz demiş

ne ayak kardeşim insan kıllanmıyor değil hani...

Yönetim elinden geleni yaptı beyler bu saatten sonra top bizim Portakalda...

Katılmıyorum evet belki olumsuz sonuçlanabilir ki bundan normali yok ancak Başkan televizyonda söylemeyebilirdi ve Kap'a bildirmek zorunda kalmazdık.

Ceza yesek ne olur sarsılan imajın yanında..İlgilenmek te güzel demeyin bana gelmeyin adam ile ilgilensem ne olur ilgilenmesem ne olur..Bu kaçıncı olucak..Üstelik olumsuz sonuç alınırsa kim alınırsa alsın sarmaz artık kimseyi..

Transfer Nöbeti

Neyse beyler bu akşam bişe olmayacak gibi herkese iyi geceler :)

Re: Transfer Nöbeti

İyi de burada inter başkanının 180 derece dönüş yaptığını görüyoruz

önce Galatasaray'ın teklifi bizi mennun etti demiş

sonrasında Sneijder bizimle kalırsa mennun oluruz demiş

ne ayak kardeşim insan kıllanmıyor değil hani...

"Bizim şartlarımızla" demiş. Şartı da Sneijder'in %30 indirim yapması.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Sneijder gelecek diye mahalleden 10 çocuk topladım, evin altını üstüne getirdi veletler. Bakimlarıda zor. Kimin altını batırıp, kimi kusup duruyor. 30 ekmek, 5 kilo sucuk, 50 yumurta yediler. Daha ay sonunada çok. Ya sneijder biran önce gelsin, hepsini keseyim yada klüp bu veletlerin bakımlarında bana yardımcı olsun.

Sen şimdiden başla zararın neresinden dönersen kardır :trollface:

Hasan Şaş'ı İtalya'ya yollasınlar kafalar gelir Sneijder'i..

adam servetle baros la melo yu bir tutuyor arkadaş ya pes.. sen baros un bu saatten sonra düzeleceğine ihtimal verebiliyormusunuz..yada servetin bizde kalsaydı eger düzelecegine ? peki ya melo nun tekrar eski formuna gelebilecegine ?

Lafimi ters cevirme.

Ben kimseyi bir tutmadım ben barosun düzelecegine inanmiyorum eger melonun böyle savsak giderse onunda düzelecegine inanmadigim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt