Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Söyle bir düsündüm, Sneijder ve Türkiye.. Yahu olmaz bu is ya..

hakan bende dusunuyom ama, kuyt felan bunlar onemli olabilir. kaldi ki, galatasaray'in kendisine cok iyi bi teklif sundugundan suphem yok. o yuzden kabul edebilir belki kardes. beklemek lazim. you never know.

Ulan aklıma gelmişken bu mal oğlu mal Milan'ın yöneticileri,teknik direktörü Pirlo'yu nasıl bıraktı?

hakan bende dusunuyom ama, kuyt felan bunlar onemli olabilir. kaldi ki, galatasaray'in kendisine cok iyi bi teklif sundugundan suphem yok. o yuzden kabul edebilir belki kardes. beklemek lazim. you never know.

Cok tuhaf ya, Sneijder bu yani. Bu is olmaz bana göre :o Sneijder ve Türkiye, ne bileyim birbirine uymayan kelimeler..

aziz turkiyeden disari cikabiliyo mu la :trollface:

mehmet topuz gibi arabasiyla sneijder'i tehdit felan eder mu allahsiz.

gell vatandas gelll bir sneijder alana 5 kg portakal derlermis:D

sneider portakalı bunlar ıtalyan gellllll:):):) hafta sonu pazarcı muhabbtleri:)

Hakana bende katılıyorum 7 sene daha gelmemeli normal şartlarda bu adam :o

vallaha hakan anliyom seni, 100% anliyom. bende oyle dusunuyom aslinda, ama duyumcular umut vermeye baslayinca bende hayal kurmaya basladim iste. :o

Bak o duyumculara bakarsan hep aynisi. Hatirla, baskan cikip Shaqiri bize biz Shaqiriye yakiniz derken hepsi birden olumlu konusuyordu. Yani o anki gaz iste. Drogba da da böyle oldu bi ara. Ama aradan bir iki gün gecince olumsuz duyumlar gelmeye basliyor. Mesela Sneijder gelse bile persembe ve cuma günü bu tip duyumlara kendinizi hazirlayin bence. Ses cikmayinca hepsi salliyor..

aysal çilegi degil hollanda portakalı bunlar gellll:):):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt