Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu ne pesi Onur. Ne dedim ben? Inter tabi kabul edecek. Kasimpasa gitse 10-15 milyon (veya ne kadar istiyorsalar) verse bile kabul ederler. Cünkü oyuncuyu istemiyorlar. Ama oyuncu tabi Kasimpasa'Ya hayir diyecektir. Ben burda Galatasaray'in fazla soun oldugunu düsümüyorum. Türkiye ligimizin degeri cok düsük.

Inter başkanı Massimo Moratti Sneijder'in durumu ile ilgili yaptığı açıklamada Galatasaray'ın teklifini mikrofonlara doğrularken; "Evet Galatasaray'dan bir teklif aldık. Her şey Wesley'e bağlı. Henüz onunla konuşmadım. Eğer takımda kalmak isterse bu bizim için harika olur" açıklamasında bulundu.

Moratti Galatasaray'dan kendilerine gelen teklifin yeterli olduğunu ve kabul gördüğünü de açıklarken son kararı Sneijder'in vereceğini de sözlerine ekledi. Öte yandan İtalyan basını Moratti'nin bu sözlerini flaş haber olarak duyurdu.

Etme eyleme Moratti.Al paranı sus.Adamın aklını çelecek dümdük.

Yahu ne pesi Onur. Ne dedim ben? Inter tabi kabul edecek. Kasimpasa gitse 10-15 milyon (veya ne kadar istiyorsalar) verse bile kabul ederler. Cünkü oyuncuyu istemiyorlar. Ama oyuncu tabi Kasimpasa'Ya hayir diyecektir. Ben burda Galatasaray'in fazla soun oldugunu düsümüyorum. Türkiye ligimizin degeri cok düsük.

oyuncuyu ıstemıyor umarım kalır bızde dıyor acaba kım kımı ıstemıyor ayık ol

beyler noldu ya ben bişi anladım şimdi biri anlatabilir mi ? Sneijder mevzusunu

Inter tamam iş Sneijder'e kalmış artık, inşallah Champions League sevgisi paradan daha değerlidir onun için.

gelmez bırakmazlar

ıngılızler hayatta bırakmaz

onlar bıraksa bayern bırakmaz

oda bırakırsa psg bırakmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt