Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan herkes toteme başlamış, gelmez de gelmez,

Inter tamam iş Sneijder'e kalmış artık, inşallah Champions League sevgisi paradan daha değerlidir onun için.

:confused:

hangi para? bizden alacagi parayi baska kulubte bulamaz zaten, ruslar haric

gurbetcilerin 99% gelmez diyo forumda. bi bildigimiz var, bu hollandalilar kendini cok begenmis insanlar. turkiye ligini surekli assaliyolar, hakli olarak aslinda, o yuzden bu transferin gerceklesiceni dusunmuyoruz.

Yanlız şu aşamadan sonra kimse yönetime birşey diyemez.Şimdi herşey Sneijder'e bağlı.

su pis hollandalilar da sneijder e mesaj atmasa hollanda forumlarinda, hepsi 'turkiye ligi less' turkiye ye para icin mi gidecen' diye mesaj atarlar,

tamam almanya ingiltere degiliz ama katar da degiliz

yalniz hakan'in totem yaptigini dusunmuyorum. aynisini bende dusunuyorum, ve insallah yanilirim.

htrjk.png

su pis hollandalilar da sneijder e mesaj atmasa, hepsi 'turkiye ligi less' turkiye ye para icin mi gidecen' diye mesaj atarlar,

tamam almanya ingiltere degiliz ama katar da degiliz

aynen. rusya ile lig olarak ayni sevideyiz hemen hemen. ancak ulkemiz cok com daha guzel ve sicak.

Vallah Hollandada basin ve is arkadaslarim kesin gelmez diyor... beni bile az kala inandirdilar ama yemedim.... ben baskanmiza guveniyorum... GE-LE-CEK

:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt