Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son 3 günde duyumcular aynı şeyi çevirip çevirip koyuyorlar. Siz de paylaşıyorsunuz. Yahu anladık Inter ile anlaşıldı işte. Başkan söyledi zaten yani bunu evirip çevirip koymanın anlamı ne. Sorun adamda işte.

yahu adam niye kabul etmesin, paraysa para , şehirse şehir, takımsa takım,taraftarsa taraftar, kulübü vermiş zaten, olmaması için çok büyük bir süpriz olması lazım.

Bu kadar iş uzadıysa ben umudumu kestim yarın kap açıklama yaparlar

Türkiye Ligine gelmiş çok fazla Hollanda'lı var,

Cümleni şöyle kursan daha iyi olur, bu Hollandalılar çok paragözdür ve yaşları 30 u geçince anca bizim ligimizi düşünürler o da sırf para için.

son cumlen haric digerine katilmiyorum. evet 30'dan sonra geliyolar sirf para kazanmak icin, ancak 28 yaslarinda felan kendilerini dunyanin en iyileri saniyolar.

"Evet Galatasaray'dan bir teklif aldık. Her şey Wesley'e bağlı. Henüz onunla konuşmadım. Eğer takımda kalmak isterse bu bizim için harika olur"

Bence yattı transfer. :sad007:

Ben hep negatif düsünürüm fazla üzülmemek icin, ama ne kadar negatif düsünsemde ise yaramiyor.

Kardeşim böyle şeyleri fazla kafaya takma paranoyak olursun.Hani bende korkuyorum gelmeyecek diye ama dünyanın da sonu değil.Sneijder gelmez başkası gelir.

Beyler o 34cimbom34'ü pek takip etmedim ama Florya007 ile avatari ayni. Florya007 o yemin eden kisi.

Alakası dahi yok...

Yemin eden kişi Florya007 değil Cimbom007.. Hala hesabı duruyor...

Ve Cimbom007'nin eski avatarıyla 34cimbom34'ün avatarı aynı değildi...

Eğer Cimbom007 şimdi değiştirdiye cimbom34'ün ne suçu var?

Hollandalilar da kim oluyormus? Bir kere TSL Hollanda Jupiler Liginden daha pahali bir lig. Italya, Almanya, Ispanya, Ingiltere, Fransa olsa hadi neyse.

interde kalıyormus bıde bak ozaman cok soverım

Sneijder gelmek istemezse sebebleri şunlar olabilir;

1. Türkiye Ligi'nin seviyesi

2. Başka bir kulüpten teklif almış olması

Kulüple veya İstanbul'da ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum.

"Evet Galatasaray'dan bir teklif aldık. Her şey Wesley'e bağlı. Henüz onunla konuşmadım. Eğer takımda kalmak isterse bu bizim için harika olur"

Bence yattı transfer. :sad007:

tAKIMDA KALMASI İÇİN %30 LUK BİR İNDİRİME GİTMESİ GEREKİYOR VE BUNU EN BAŞINDAN BERİ REDDEDİYOR MORATTİNİN AÇKLAMALARI BENİ AZDA OLSA RAHATLATTI

Alakası dahi yok...

Yemin eden kişi Florya007 değil Cimbom007.. Hala hesabı duruyor...

Ve Cimbom007'nin eski avatarıyla 34cimbom34'ün avatarı aynı değildi...

Eğer Cimbom007 şimdi değiştirdiye cimbom34'ün ne suçu var?

Yok önceden daha cimbom34 yokken kullaniyordu o avatari.

Ayrica Cimbom007@Florya007 oluyor yani. Ikisi ayni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt