Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

4105Galatasaray.jpg

[video=youtube;FrncwApNplY]https://www.youtube.com/watch?v=FrncwApNplY[/video]

gelir diyenlerle gelmez diyenler formasına iddaaya girsin kazanan Galatasaray olsun.

La bu yabancılar ne sanıyorlar burayı. Türkiye liginde şampiyon olmak kolay mı? Geçen sene o kadar adam aldık son anda şampiyon olabildik. Fenere bak herkesi getirdi 27 puan aldı. Beşiktaş desen bir ara portekiz karmasıydı iki sezon üstüste 50-60 puanı zor topladılar.

Kesinlikle basit bir lig değiliz. Birsürü kaliteli oyuncu var ligde ayrıca

hocam buraya gelmeden anlayamazlar bunu cünkü izlenmiyor lig avrupada. ama gelenler de en az EPL kadar zorlu bir lig diyorlar kesinlikle kolay degil sampiyon olmak.

4+ maç başlı teklif ettiysek ve Inter teklifi kabul ettiyse iş yönetimden çıkmıştır. O yüzden beklemekten başka çaresi yok kimsenin. Menajer diretebilir, zaten adamlar bunun için doğmuş.

4+ maç başlı teklif ettiysek ve Inter teklifi kabul ettiyse iş yönetimden çıkmıştır. O yüzden beklemekten başka çaresi yok kimsenin. Menajer diretebilir, zaten adamlar bunun için doğmuş.

Yönetim'in yanlisi su: Kesinlesmeden hic bir aciklama yapmayacakti. Bitirin de konusun iste..

Travestililerin evlenebildiği tek ülke.Doğru eğitim süper.

eğitimle özgürlüğün ne alkası var onu anlamadım. ülke vatandaşlarına özgürlük sunmuş işte,daha ne istiyorsun, ister eşcinsel evlilk yap, ister limit dahilinde uyuşturucu kullan. eğitimle özgürlüğün birleşimi gibi düşünemezmiyiz. Zorunlu olarak tutnuyor sonuçta, isteyen evlenir, isteyen içer..

Olm bende gelme ihtimalinin ilk başta %10 olduğunu biliyordum Kap olayından sonra %20 oldu bu bile bana yeter, gelmezsede yönetime sallamam Sneijder bu kardeşim o kadar

20% diyorsun haa ? Sonra bana gelmez fiyince kiziyorsun? Yuh be gercekten oha cüs yani.

Sneijder ile beraber Chadli de gelsin.

Havar komşular havarr.:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt