Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

imgHak.ashx

moratti-300x186.jpg

birbirine benzedikleri icin mi baskan tulunu görevlendirdi

Beyler şaşırmaya gerek yok Sneijder'i alacak vizyon ve paran varsa Chadli'yi de üstüne de Serdar Taşçı'yı da alırsın.

Hahahaha yahu kendin 20% diyorsun sonra bana yükleniyorsun oha su an gercekten sasirdim :asd::asd:

Diyordum degil Soner, hala diyorum. Inanamiyorum iste ne yapacaksin yani.. Olmuyor.

Ben gerçekleri konuşuyorum senin gibi gelmez gelmez deyipte kap ta çıkınca hemen avatarımı değiştirmiyorum :o

morattının acıklmasını gormedın galıba

baskanda oyuncu ıle anlastık demedı

Ben aciklama yapmasina kiziyorum acikcasi. Aciklama yapmasaydi KAP'a bildirmek zorunda kalmazdik ve böylece hic bir beklenti olmazdi.

Bu arada, dünden beri CHadli ve Carlinhos niye KAP'a bildirilmedi diyenler vardi. Yahu düsünün de konusun. Baskan Sneijder icin görüstük dedi, Chadli ve Carlihos icin listemizde dedi. Arada fark var ama bunu bile göremiyoruz yani, sirf inanmak icin.

valla bıktım yav.yok sneijderin karısı şöyle dedi,böyle olacak...Türk basını kendini ne sanıyoki?

bişey bilyomuş gibi davranıyo...

renktaslar basim agridi :( soyleyin sneijder cabuk gelsin..

Ben aciklama yapmasina kiziyorum acikcasi. Aciklama yapmasaydi KAP'a bildirmek zorunda kalmazdik ve böylece hic bir beklenti olmazdi.

Bu arada, dünden beri CHadli ve Carlinhos niye KAP'a bildirilmedi diyenler vardi. Yahu düsünün de konusun. Baskan Sneijder icin görüstük dedi, Chadli ve Carlihos icin listemizde dedi. Arada fark var ama bunu bile göremiyoruz yani, sirf inanmak icin.

Güzel tespit bence

Hadi yenge Kurtlar Vadisi Pusu'da oynatırız seni. Doktorlarda genel cerrah olursun..

Gelin la artık

[video=youtube_share;eZ8uzB2ucZ4]https://youtu.be/eZ8uzB2ucZ4[/video]

bı ozıl var bıde bu var 10 numara dunyada

bizim niye hazirlik macimiz yok ya? millet hazirlik maci yapiyo bizimkiler kebab.

Ben gerçekleri konuşuyorum senin gibi gelmez gelmez deyipte kap ta çıkınca hemen avatarımı değiştirmiyorum :o

Avatar degistirmekle ne alakasi var. Gelmezse bile avatar kalacak. Sen kendin inanmiyorsun, bu yetmemis gibi bana kiziyorsun. Olay budur :yenieek:

Bende ya gelirse diyorum, ama daha fazlasi olmuyor. Gelirsede en cok ben sevinirim belkide, cünkü hic bir beklentim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt