Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben aciklama yapmasina kiziyorum acikcasi. Aciklama yapmasaydi KAP'a bildirmek zorunda kalmazdik ve böylece hic bir beklenti olmazdi.

Bu arada, dünden beri CHadli ve Carlinhos niye KAP'a bildirilmedi diyenler vardi. Yahu düsünün de konusun. Baskan Sneijder icin görüstük dedi, Chadli ve Carlihos icin listemizde dedi. Arada fark var ama bunu bile göremiyoruz yani, sirf inanmak icin.

ezıkler neden ceza almadı bıde ona yorum yap ,yada kargalar

1. Bütün gazeteciler, muhabirler, "Bize söylenen, bu is bitti" diyorsa (Istisnasiz herkes)

2. 70 yasindaki Atilla Gökce "Baskan bana bu isin bittigini söyledi" diyorsa

3. Simdiye kadar olumsuz bir haber düsmüyorsa

Bu is olur arkadas. GELECEK

Avatar degistirmekle ne alakasi var. Gelmezse bile avatar kalacak. Sen kendin inanmiyorsun, bu yetmemis gibi bana kiziyorsun. Olay budur :yenieek:

Bende ya gelirse diyorum, ama daha fazlasi olmuyor. Gelirsede en cok ben sevinirim belkide, cünkü hic bir beklentim yok.

Yuhhhhh ya gelirsemi diyorsun, çıkarttırtma mesajlarını buraya rezil olursun

nedir bu yaaa shaqiri de oyuncuyu ikna edersin kulübünü ikna edemezsin sneijder de kulübünü ikna edersin sneijder ve esini ikna edemezsin yakinda babasini annesini kardesini kuzenini halasini bütün sülalesini ikna etmek zorunda kalicaz galiba

Yuhhhhh ya gelirsemi diyorsun, çıkarttırtma mesajlarını buraya rezil olursun

Ya offf Soner ben gelmez yazsam bile aklimda hep ya gelirse diyorum kendime, sen simdi bunu nasil anliyorsun. Gelir de demiyorum ya gelirse diyorum kendime. Arada bence fark var.

Gelir - Ya gelirse - Aradaki farki bul

Avatar degistirmekle ne alakasi var. Gelmezse bile avatar kalacak. Sen kendin inanmiyorsun, bu yetmemis gibi bana kiziyorsun. Olay budur :yenieek:

Bende ya gelirse diyorum, ama daha fazlasi olmuyor. Gelirsede en cok ben sevinirim belkide, cünkü hic bir beklentim yok.

Birak bu ayaklari. Sneijder haberini cikarmasaydi Baskan, NAH Sneijderin Avatarini koyardin. :trollface:

Bu karilara noluyor la? Kocan nereye gidiyorsa sende onunla gideceksin gel lan artik canimizi sıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt