Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yenge de amma nazlı çıktı ha. yüz görümlüğümü istiyor ne istiyor anlamadım yeter artık gelin lan.

Ya offf Soner ben gelmez yazsam bile aklimda hep ya gelirse diyorum kendime, sen simdi bunu nasil anliyorsun. Gelir de demiyorum ya gelirse diyorum kendime. Arada bence fark var.

Gelir - Ya gelirse - Aradaki farki bul

He cam he sana forma ile çakmak göndericem rahat ol :D

Yönetim İnter ile anlaştı ardından Sneijder ile bir gürüşme yapıp orta yolu buldular daha sonra Sneijder düşünmek ve ailesine danışmak için zaman istedi.(Kolay bir şey değil sonuçta yıllarca avrupada oynamış birisi olarak başka bir ülkeye gitme kararı hoşuna gitmiş olsa bile acele karar verilecek bir durum değildi).

Bu olaylar gerçekleştikten sonra Ünal başkan İstanbul'a geri döndü ve salı günü Başkan'ın Ajandası programına çıktı orda da bu yaşanan olayları MÜSPET bir ivme kazandık sözcğkleriyle bilinçli olarak kamoyuna ve biz taraftaralara açıkladı.

Herşey Sneijder'in 2 dudak arasında:)

Etrafdaki bilgi kirliliklerine çok fazla kulak asmamak lazım, yarın veya cuma kesin olarak öğrenmiş oluruz.

her yerde özellikle ntvsporda eşide kabul etti diyorlardı

bıldırım yapmadılar gorustuklerı soyledıler ,teklıflerını verdıklerı soyledıler

anlastık dersen ceza alırsın dıye bılıyorum elmanderde oldugu gıbı

Hangi oyuncu icin ya ben anlamadim simdi ve ne demek istiyorsun ki simdi onu da anlamadim ? Ben Chadli ve Carlinhos neden KAP'a düsmedigini acikladim, mantiksal olarak.

yarin babasina ulasmaya calisacam, ciddiyim. herhalde amsterdamda felan oturuyodur, numarasini bulup, telefonda kendisini cok sevdigimizi, ve bize gelirse kesinlikle pisman olmayacagini soyleyecem. bu is bende, net.

"Sneijder Manchester'ı reddedip para için Galatasaray'ı tercih ederse bu adam ne kadar futbolu düşünür ne kadar faydalı olur ?"

tutuşmalar da başladı bu arada

kuslar morattının acıklamsından sonra tutusmuslar

"KAP'a bildirim yaptıktan sonra;

Muslera'nın transferi için yaklaşık olarak 8 gün 5 saat beklendi

Eboue'nin transferi için yaklaşık olarak 1 gün 4 saat beklendi

Riera'nın transferi için yaklaşık olarak 1 gün beklendi

Hamit'in transferi için yaklaşık olarak 3 gün beklendi

Amrabat'ın transferi için 7 gün 2 saat beklendi

Burak'ın transferi için 7 gün beklendi

Umut Bulut'un transferi için 14 gün beklendi

Melo'nun kiralanması için de yaklaşık olarak 2 gün beklendi"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt