Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sjneider i data editor ile Galatasaray a aldım..Crash dump hatası verdi...Yoksa gelmiyor mu....???Beyler biraz işi makaraya vurun acayip gerildik...Ben inanıyorum bu işin olucağına....

bir sey sorucam, suana kadarki transfer'ler arasinda en gec gece hangisi aciklanmisti? ve kacta? bosuna beklemiyelim.

Tabi anladin simdi yanlisini geri adim attin.

Gönderecenmi la gercekten ?

Olm çakmağı niye gönderecktim hatırla , sen kesin gelmez dediğin için gelirse çakmağı burnuna sokacaktın, formayıda sen borcum olduğunu söylediğin için gönderecektim :D

Twitterda dönen muhabbetlere göre 8 değil 10 milyon teklif etmiş ne kadar doğru orası aşikar :o

yarin babasina ulasmaya calisacam, ciddiyim. herhalde amsterdamda felan oturuyodur, numarasini bulup, telefonda kendisini cok sevdigimizi, ve bize gelirse kesinlikle pisman olmayacagini soyleyecem. bu is bende, net.

Hee adam sonra desin ne pisko bir camia bu simdiden böyle yaparlarsa gidince ne yapmazlar deyip vazgecsin.

morattinin son açıklmasından sonra kuşlar mavi ekran hatası vermeye başlamışlarr:):):)

fifa'da sneijder'in reytingi nekadar duser acaba. sirf galatasaraya transfer oldugu icin 87'dem 80'e iner.

abD3c0nad0.jpg

good squad :ka19:

"KAP'a bildirim yaptıktan sonra;

Muslera'nın transferi için yaklaşık olarak 8 gün 5 saat beklendi

Eboue'nin transferi için yaklaşık olarak 1 gün 4 saat beklendi

Riera'nın transferi için yaklaşık olarak 1 gün beklendi

Hamit'in transferi için yaklaşık olarak 3 gün beklendi

Amrabat'ın transferi için 7 gün 2 saat beklendi

Burak'ın transferi için 7 gün beklendi

Umut Bulut'un transferi için 14 gün beklendi

Melo'nun kiralanması için de yaklaşık olarak 2 gün beklendi"

yahu bu kadar abartmayın, gelirse ekime, gelmezse ... kendi bilir

Olm çakmağı niye gönderecktim hatırla , sen kesin gelmez dediğin için gelirse çakmağı burnuna sokacaktın, formayıda sen borcum olduğunu söylediğin için gönderecektim :D

Cakmak gönder sorun yok Soner (sigara icmem ama belki kullaniriz bi ara). Ama forma gönderme, gelirse ben kendime alacam bile, sende kendine al. Yani daha mantikli olur :yenieek:

[video=youtube;3bV0HwI1JX8]https://www.youtube.com/watch?v=3bV0HwI1JX8[/video]

İzleyelimde kendimize gelelim.:)

Bu saatten sonra Sneijder'in başka bir takıma gideceğini düşünmüyorum. Zaten talibi yok da, eğer son dakikada bir kulübün teklifiyle cayarsa çok büyük ayıp eder. Kendisine verilen değer ortada, müzakereler bu kadar olgun bir biçimde ilerlerken öyle bir yanlış yapacağını sanmam. Bundan sonra ya kulübünde kalır ya da bize gelir Wesley.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt