Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray formalı sneijder verin beyler avatara koycam pls

BAMHpwfCIAAk6zf.jpg

Yarin kritik gün bu transfer için. Yarını da atlattıkmı çok güzel olacak :asd:

ulan arkadaş totem yapıyorum gideyim hiçbirşeyle ilgilenmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor dışarı çıktım 2 3 saat dondum geldim bismillah dedim açtım pcyi yine bişi yok bu arada cumartesi akşamı açıklanmasın amcaolunun nişanı var Allah Allah ya :mad:

Başkan 6 aydır çilek lafı yüzünden uyuyamıyordur. Bu sefer olacak

ulan arkadaş totem yapıyorum gideyim hiçbirşeyle ilgilenmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor dışarı çıktım 2 3 saat dondum geldim bismillah dedim açtım pcyi yine bişi yok bu arada cumartesi akşamı açıklanmasın amcaolunun nişanı var Allah Allah ya :mad:

İyi işte yardırırız nişandı :troll:

bi yönetici bişeyler dese ne olur sanki ...ufak pürüzler var dese,ne bilyim ümit davala sneijder şu gün istanbulda dese

abicim bence en gec yarin aciklanir..bizim baskan halletcek..halletmezse hayirlisi be gulum

Ahahahahahaha yerlerdeyim şuan :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

bu chadlinin formalı bir resmi var.elinde tutuyor bizim formayı.o resmi görmüşsünüzdür de doğru mu acaba:confused:

ben geçen sezon ki hazırlık maçında çekilmiştir diye düşündüm.

atılla gokce melıh sabanoglu erhan tellı,nevzat dındar

yokmu arttıran

Şınayder gelirse en çok paşa yönetimi sevinir biletleri 100-400 arası yapsınlar o stat yine dolar :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt