Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anzhi mahackala takımı olsada stadyum, tesisler herşey moskovada.Umarım orayı tercih etmez.

Ama bu Hollandalılar güneşe hasret insanlar olduğu için güneşin değerini bilirler.İtalyadan sonra Sneijder ailesinin tercihleri arasında Rusya olacağını sanmam.

inter başkanı açıklamasını sonrası teklifi geri çekmiş anzhi dediler az önce

Şeref duyumculuğu bıraktım dedi siz hala ne bekliyorsunuz..

lan arkadaş bu nedir yahu vallahi billahi dün gece rüyama girmiş bizim evdeydi sneijder karşılıklı ciğer şişleri götürüyorduk transferi bn açıklıyordum sıyırdım olum ben :asd: Bekle bekle bu nedir ya olumlu olumsuz bişi olacaksa olsun artık

hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahah

lan arkadaş bu nedir yahu vallahi billahi dün gece rüyama girmiş bizim evdeydi sneijder karşılıklı ciğer şişleri götürüyorduk transferi bn açıklıyordum sıyırdım olum ben :asd: bekle bekle bu nedir ya olumlu olumsuz bişi olacaksa olsun artık

Sogan verım mı abi

lan arkadaş bu nedir yahu vallahi billahi dün gece rüyama girmiş bizim evdeydi sneijder karşılıklı ciğer şişleri götürüyorduk transferi bn açıklıyordum sıyırdım olum ben :asd: bekle bekle bu nedir ya olumlu olumsuz bişi olacaksa olsun artık

Adaş üstün açık kalmış gece :asd:

Şeref reis chadli meselesi nedir onlada ciddi ilgileniyomuyuz

Insallah gece 12 den sonra aciklarla.. Yoksa dukyanda sevincten, yada huzunde musterileri pataklarim valla.

hahahahaha vallaha ne adamsin soner ya.

istanbul'da kaliyosan yakinda izine geliyom seninle hatira fotografi cektirmek itiyom vallaha

Beyler Shaqiri-Forlan-Drogba-Podolski vs gelmedide ne oldu? Kadiköyde sampiyon olduk, su an lideriz, CL`de ikinci turdayiz...yani her sey transfer degil, oyuncu gelince hemen sampiyon olmayacagiz...gelmezsede gelmez ne yapalim, 2-3 gün daha sabredin ve fazlada abartmayin bu nedir ya:mad:

(ama Sneijder gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:)

eğer yanında rakı içirmediysen yuh sana

:D

benim kalbim daha fazla dayanmıyor arkadaşlar herkese iyi geceler Allah'a emanet olun.

Şeref Aydın efsanesi nasıl başlandı biri anlatabilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt