Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Real Madrid Ronaldonun 96 milyonluk bonservis parasini sadece forma satisiyla bile cikartmis. Biz 20-30 milyonu cikartamiyorsak yaziklar olsun.

adamlar sadece ispanya da forma satmıyıor:))) çin de falan da mesela millet reali tutuyor, manchester ı tutuyor. adamlar bütün dünya da evrensel bir takım:) forma parasından ücret çıkacağına inanmıyorum ben.

schalkeliler forumlarinda wesley'i almaya calistigimiz icin bizle tsq geciyomus arkadaslar

xabariniz olsun

Konuyla alakasız modların affına sığınıyorum. Fatih Terim vol2 :D

[video=youtube;vOIiVJmC5_4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vOIiVJmC5_4[/video]

bu gece yarısı transfer açıklanabilir bence

hur ve ozgur bır ulkeyedyız bende tepkımı verdım bundan oncekı yazısında serefe

gördüm abi ama senin konuşman usturuplu abi diğerleri mal gibi salıyor önce saygı sonra ifade özgürlüğü beğenmezsen saygı çerçevesinde eleştirirsin.sonra çekilirsin yani uzatmamnın alemi yok.

hem adam binlerce kez özür diledi daha ne yapsın yani :mad:

PES'te almıştım takıma bugün sağa Hamit'e veriom ordan ortaya Selçuk..biraz geri dönüp Melo'ya atıom sonra stoper Semih'e rakip baskı yapıyor sola dönüyorum alt f4 çekip oyunu kapatıom.. ^^:o

unbounded_mindd - 10.01.2013 00:20

Tam salak bunların yönetim . Bizim Krasic transferinden akıllanmamışlar hala kac senedir ayağına top değmemiş adam alıyolar. Krasic kadar da yetenekli bir adam değil‚ daha zeki belki

Ahahahahaha

Cok mu baglandık biz ne ya.

Bir de olmadı derlerse ne tepki vereceğimi hayal bile edemiyorum :)

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Highflyer - 09.01.2013 09:40[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Yahu inanmıyorum size.Schneider in ne işi var con conda.Farkındamısınız gazeteler hep bizi yazıyordu.Adamlar con con un esamesi yok ortalıkta sallıyalım dediler ortaya bir isim.Gündemde kalmak için yapılmış bir spekülasyon.

Bu fenerlilerin hiç birinin mi anasi babasi dogmadan önce protein vermemiş bu bebelere

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

1) adam sneijder yazamiyor

Utanmasa schuster yazacak

2) bilmem kac yasina gelmişiz surda hiç kimse fenev demez, adamlar ya 6s ya cincon.

Ulan bi taraftar bu kadar mi ezik psikolojisinde olur.

3) Biz 91 sayfa yazmişiz 1 günde transferlerle ilgili adamlar sadece bizim sneijder transferine 400 sayfa yazmislar.

Allah belamı versin, Galatasarayli olmaktan bi kez daha gurur duydum.

Karakter ve akil sahibi bi bireyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt