Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transfer dönemi insanı strese sokuyor arkadaş :D

Carlinhos'un menajeri eski Brezilya'lı forvet Luizão Turkfutbol.com'a konuştu.

Aktif futbolculuğunda 2002 yılında Dünya Kupasını kaldıran, Sao Paulo, Flamengo, Palmeiras, Corinthians, Santos gibi bir çok köklü kulübun formasını giyen Luiz Bombonato Goulart, - bilinen adıyla Luizão - oyuncusu Carlinhos hakkında ki sorularımızı cevapladı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, oyuncunuz Carlinhos ile ilgilendiklerini açıkladı bu konuda neler diyeceksiniz ?

Luizão: Carlinhos 16 Ocak'a kadar takımı Fluminense ile kampta. Galatasaray ile görüşmelerimiz oldu ama Temmuz'a kadar sözleşmemiz devam ediyor. Şuan itibariyle takımdan ayrılması gibi bir ihtimal çok zor gözüküyor.

Peki takımdan ayrılamamasının sebebi nedir? Carlinhos mu gelmek istemiyor yoksa Fluminense mi bırakmıyor?

Luizão : Fluminense şuan için kabul etmiyor çünkü, son derece önemli bir Libertadores Kupası maçı var önlerinde ve Carlinhos takım için çok önemli bir oyuncu.

Yani Libertadores Kupası sonrası bu transfer gerçekleşebilir ?

Luizão : Galatasaray uzun süredir Carlinhos ile ilgileniyor. Carlos da özellikle Avrupa'da ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. Dediğim gibi Temmuz 2013'de oyuncumun sözleşmesi bitiyor ve bu transfer o zaman gerçekleşebilir. Neden olmasın.

Galatasaray'dan kim sizinle bağlantıya geçti ? Fatih Terim ile görüşme fırsatınız oldu mu?

Luizão : Geçen Haziran ayından beri Taffarel ile temastayız. Taffarel eski dostum. Fatih Terim ile doğrudan herhangi bir görüşmemiz olmadı.

Son olarak Dünya Kupası'nı kazanmış bir futbolcu olarak, Brezilya Milli Takımı'nın evindeki dünya kupasında şansını nasıl yorumlayacaksınız?

Luizão : 2002 yılında sporculuk kariyerimin en özel anını Dünya kupasını kaldırarak yaşamıştım. Bu inanılmaz güzel bir duyguydu ve Türkiye'ye karşı da 2 güzel maç oynamıştık. Bu neden tekrarlanmasın. Kupayı evimizde kaldıracağımıza inanıyorum.

Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

Luizão : İlginiz için ben teşekkür ederim.

TurkFutbol.Com Özel Haber - Cansel Kemiksiz

Sneijder Kerim Frei Chadli gelse, CL de yari final görsek, Sampiyon olsak, hatta sampiyonlugumuz kadikoyde garantilense.

Yazın da dedigim gibi, bi bernard caksak, melo yerine de bi gökhan inler

Selcuk Chadli

Bernard Sneijder Hamit

Burak

amaaaaaan

Bu nasıl bir kadro renktaş ? bitane defansif adam yok :) Herkes farklı yerlerde Chadli Ofansif bir adam.

Çimimiz Hollandadan

Süperstarımız Ajda Pekkan

Bekletme artık bizi kel oğlan

Karınıda al öyle gel kurban

Beyler yatmadan önce sizi bir dörtlükle selamlamak istedim :ayatollah::ayatollah:

ben normal birsey dedim sana, bunu guzelce anlayacagina sakayla cevap verebilirdin ama her zaman saldirma moduna geciyorsun, sorun bende degil...

Sende Nike ne olacak diyeceğine hesap yaparsın sonra yorumunu yazarsın, Allaha şükür ticari kafamız mevcut canım kardeşim...ama koçum falan olmaz ismimiz var

Yarın imzalar atılır diyolarr ulan cemyılmazın gösteriye gitcez insallah o zaman acıklanmaz:o

ayıtmadıysan gitme valla bence dostum standup sinemada olmuyor millet bir gülmeye başlıyor gösteri bitiyor öyle susuyorlar hiç bir halt anlaşılmıyor

Kabadayılık yaptığımı sanmıyorum sadece adımla hitap etmesini istedim ve anlamadan ukalalık yapmasına sinirlendim.

millete 'hayvan' gibi saldirmana gerek yok. ayrica ben kabadayilik yaptigini dusnuyorum, ve ne dusunmekte serbest oldugumu biliyorum.

42 yasindasiniz, saygisizlik yapmak istemem. ancak sizin yasinda olan bir agabey biraz daha kullandigi laflara dikkat etse, hepimize cok guzel ornek olacak.

Carlinhos transferi yaz dönemine kaldı anlaşılan..

Tam salak bunların yönetim . Bizim Krasic transferinden akıllanmamışlar hala kac senedir ayağına top değmemiş adam alıyolar. Krasic kadar da yetenekli bir adam değil‚ daha zeki belki

Made in Antu

Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:trollface::D:ayatollah::o:sad007::b5::):troll::lol::(:confused::yenieek::cool::mad::SS::eek::happynew:

Sende Nike ne olacak diyeceğine hesap yaparsın sonra yorumunu yazarsın, Allaha şükür ticari kafamız mevcut canım kardeşim...ama koçum falan olmaz ismimiz var

ben saka amacla 'kocum' dedim ve yaptigin yazina respect verdigim icin yazarim bazen, her kisiyle oyle konusmam bunu sen bilmem lazim, bunu yanlis anlamis olabilirsin tabi, eger istemiyorsan demeyiz no problem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt