Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

VivaGS.com ‏@Viva_GS

Birazdan resmi siteye ve KAP'a bomba dusecek.

Ali Sabancı iyi bir Galatasaraylıdır. Eğer transfere sponsor olduğu haberi doğruysa helal olsun.

ayıtmadıysan gitme valla bence dostum standup sinemada olmuyor millet bir gülmeye başlıyor gösteri bitiyor öyle susuyorlar hiç bir halt anlaşılmıyor

Valla bu sene o kadar cok niyetlendim bi türlü gidemedim sinemaya önce dag filmine sonra Cakallarla dansa şimdide bu hırs meselesi yaptım:asd: bundada bi aksilik cıkarsa bi dahada gitmem

Çoğu nike gidiyor babasının hayrına mı forma sponsoru olmak için para veriyor sanıyorsunuz adamlar

Sen sponsorluk olayini yanlis anlamissin o zaman. Kulupler Nike'a degil, Nike kuluplere sponsor oluyor. Nike'in kuluplere odedigi para logo parasidir. Logosu tum televizyonlarda gorunuyor sonucta. Kulup lisansli formalarda paranin cogu kuluplere gider.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Mustafa - 10.01.2013 00:30[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Aziz Yildirim istifa..

Aykut‚ sen istifa etme...Beceremiyorsun....

:D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

1 saat icinde burasi ana baba gunu olur demedi demeyin:D:yenieek:

ben saka amacla 'kocum' dedim ve yaptigin yazina respect verdigim icin yazarim bazen, her kisiyle oyle konusmam bunu sen bilmem lazim, bunu yanlis anlamis olabilirsin tabi, eger istemiyorsan demeyiz no problem...

Neyse Alpercim sayende milletten Hayvan damgasıda yedik boşver

Çok fazla bilgi kirliliği var ama tebrik ediyorum‚ doğru olan bu rakamlar.

Detay vermek gerekirse:

** Inter´e ödenecek bonservis 11 milyon euro‚ takımlar anlaştı‚ bir problem yok.

** Sneijder´e teklif:

- 6 milyon euro imza parası (Nike ödüyor bu rakamı)

- Yıllık 3.2 milyon euro garanti para

-Maç başına 25 bin euro

- Sözleşme 4.5 senelik

Sneijder Premier Lig´de oynamak istedigi için oradan gelebilecek bir teklif bekliyor. Eğer istedikleri teklifi alamazlarsa Gs´nin teklifini kabul edecekler.

kaynak:antu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt