Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nasil cogu Nike'a gider? Tabii ki cogu kulube gidiyor. Bir forma yaklasik 100 euro'ya satiliyor. O formanin maliyeti maximum 10 euro'dur belki. Hadi ustune %100 kar koydu 20 euro keser belki satistan. Heralde Nike kuluplere formayi kendi magazasinda sattigi fiyattan satacak hali yok? Toptan satis fiyati veriyorlar. Kaldi ki uzerinde kulup logosu tasimayan Nike formalari da magazalarda 15-20 euro'ya satiliyor en fazla. Formayi forma yapan onun uzerindeki kulup amblemidir, taraftar bunun icin alir formayi.

Bir Nike forma'da Kulübe kalan max % 40 'ı geçmez... Bu oran satış miktarına göre değişir. %40 lık rakamı ancak alsa alsa EPL takımları ve Barcelona falan alır...

Biz ise %30 civarı forma başına bir miktar kazanırız... O oranda bahsettiğin lisans bedelidir...

Valla bu sene o kadar cok niyetlendim bi türlü gidemedim sinemaya önce dag filmine sonra Cakallarla dansa şimdide bu hırs meselesi yaptım:asd: bundada bi aksilik cıkarsa bi dahada gitmem

eyvallah anladım ama cem yılmazdan cok pinin yaşamını tavsiye ederim sana ikisinide izlemiş biri olarak :D neyse yeri burasıda değil zaten iyi eğlenceler

Sen sponsorluk olayini yanlis anlamissin o zaman. Kulupler Nike'a degil, Nike kuluplere sponsor oluyor. Nike'in kuluplere odedigi para logo parasidir. Logosu tum televizyonlarda gorunuyor sonucta. Kulup lisansli formalarda paranin cogu kuluplere gider.

Yok abi kesin bilgi benim ki GS STORE işleten bir abimden duydum 20/25 lira gibi bir rakamı kulübün kasaya gidiyormuş

Varmi bi hayirsever transfer olursa bana whatsapp dan yazsin? Uyumam lazim

Aramizda cok kus var. Sabahtan aksama kadar dovsen bikmazsin o derece.

Ali Sabancı iyi bir Galatasaraylıdır. Eğer transfere sponsor olduğu haberi doğruysa helal olsun.

Sabancı bize hic sponsor olmusmu acaba bu zamana kadar bişey ima etmeye calısmıyorum bilmedigimden cem uzan bile bişeyler yapmaya calısmısda onlarda yapmısmı acaba

Gecenlerde bi tv programına cıkmıstı ali sabancı bi işe girmişler ferit sahenkle ali sabancı 25 mn $ Ferit sahenk 85 mn $ batırmıs benim psikolojim alt üst olmustu ama Ferit beye hic dokunmadı demişti höh omg demiştim 85 mn $:asd:

Bazı sorunluları anlamıyorum 380 tane mesaj yazmış burada boş boş bir haber paylaşıpta aklınca bizi gaza getirmek için.La ne kadar boş adamsınız böyle şeyler için zaman harcıyana kadar kendi renktaşlarınızla muhabbet etsenize hem kendi zeka seviyenizde insanlarla konuşmuş olursunuz.

Burada eziliyorsunuz kendinizi belli ediyorsunuz orada sırıtmazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt