Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yani renktaş tamamen haklısın Sneijder gelsinde varsın arkasın M.sarp oynasın :D

Sarp deme Sinirim bozuluyor

Ben hayatımda bu kadar sansli bi adam tanımadım

Galatasaraydan gittikten sonra oynadıgı her takimda bize gol atti

Sarp joker olsa ligde, 30 mac oynasa bize karşi, hepsinde gol atar adam o derece sansli :o

Hocanın kanat ve bek arasında kararsız kaldığını tam kararını vermediğini söylemişti ünal aysal. Sanırım vereceği kararda sneijderin etkisi büyük olacak. alınırsa sol bek alınmazsa kanat transferi istemesi muhtemel.

Ali ece abimiz yine bizi izliyodur kesin saygılar abi cok basarılısın yarın programdan selam söylersin artık o fbli yöneticiyede söyle akıllı olsun:ayatollah: Bu arada nöbeti Ali eceye devrediyorum hadi hayırlı nöbetler nikotini alalım yatalım

yarin netlesebilir bence bu transfer

Hocanın kanat ve bek arasında kararsız kaldığını tam kararını vermediğini söylemişti ünal aysal. Sanırım vereceği kararda sneijderin etkisi büyük olacak. alınırsa sol bek alınmazsa kanat transferi istemesi muhtemel.

Bence sol bek ilk aşamada gereksiz.

Riera fistik gibi oynuyor.

Adam sanki bi michel bastos

Dinamo gibi bi ilerde bi geride.

Kafasıda basiyor, futbol zekasi yüksek.

Bize eger 4 2 3 1 e döneceksek acilen bi sağ kanat lazım.

Kerim frei?

whatsaptan haber almak isteyenler ozelden mesaj atin la.

ama yarin sizde aynisini yapacaniz he. :asd:

antu mod pn: bunlar sneijder'i kesin huntelaar'ı ayartsın bunlara gol atmasın diye alıyolar yeaaa antu mod off

Sneijder will get €6m for signing with Galatasaray, €3,5m a year and €25k a game

deniyor?

Herkese iyi geceler. Umarım sabah erken saatlerde açıklama gelir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt