Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;p25GpLu3qbo]https://www.youtube.com/watch?v=p25GpLu3qbo[/video]

Ulan ezik oğlu ezikler..Sneijder Galatasarayı satın aldı etiketi ile ancak kendi kaba etinize gülersiniz..O kadar iyi biliyorum ki içiniz acıyor böyle yutkunamıyorsunuz o adamın bizde oynayacağını düşündükçe..İçiniz kan alıyor ama işte salak gibi komediye vurmaya çalışıyorsunuz..İçinizde bazı adam gibi tipler varda onlar hakkını veriyor ama çoğunuz hasetinizden çatlayacaksınız..Azizin yumurtalarını korudukça bir yol olmaz sizden..Salaksınız,müzmin salaksınız..Edebi salaksınız..

Arkadaşlar eşim de inanılmaz bir Galatasaraylı... Ve en az benim kadar heyecanlı takımı konusunda... Arada sırada gelip göz atıyor buraya merak ediyor... Sonra pişman olup gidiyor... Hayır inanın yüzüm kızarıyor... Bayanların da takımlarını destekleme, takımlarıyla alakalı sohbetlere katılma hakkı yok mu?

[h=1]Wesley Sneijder: Inter Milan accept bid from Galatasaray

bbc Sport[/h]

bunların alayı ezik kıskançlıklarından ölüyorlar.

haim-fresco.jpg

devreye girmemiş reyiz busefer transfer olcak desenize

12numavaorg larida kitlenmis bunlarin

Ulan ezik oğlu ezikler..Sneijder Galatasarayı satın aldı etiketi ile ancak kendi kaba etinize gülersiniz..O kadar iyi biliyorum ki içiniz acıyor böyle yutkunamıyorsunuz o adamın bizde oynayacağını düşündükçe..İçiniz kan alıyor ama işte salak gibi komediye vurmaya çalışıyorsunuz..İçinizde bazı adam gibi tipler varda onlar hakkını veriyor ama çoğunuz hasetinizden çatlayacaksınız..Azizin yumurtalarını korudukça bir yol olmaz sizden..Salaksınız,müzmin salaksınız..Edebi salaksınız..

imza:D

Twitterda yabancılar galatasaray a gitmiş diyorlar

Son kez. F5 tuşuna basıyorum , iyi geceler .

Arkadaşlar eşim de inanılmaz bir Galatasaraylı... Ve en az benim kadar heyecanlı takımı konusunda... Arada sırada gelip göz atıyor buraya merak ediyor... Sonra pişman olup gidiyor... Hayır inanın yüzüm kızarıyor... Bayanların da takımlarını destekleme, takımlarıyla alakalı sohbetlere katılma hakkı yok mu?

Saatler dir yazıp yazmama arasın da kalmıştım hakikaten ayıp seviyeyi koruyun lütfen :yenieek:

Ulan su sneijderi alirsak abdürrahim albayrak uyduya baglanip tüm dünyaya bi ilhan cavcav hareketi( bkz:
images
) bi yüz ifadelerini göriyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt