Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Boş insan dolu maalesef hem forumda hem ülkede ülkenin genel sorunu bu.

Renktaş aslında 3-5 kişi dışında gördüklerim boş insanlar değil hepsi gerçek düzgün karakterli insanlar... Biz de samimi arkadaşlarımızda aramızda samimi şekilde şakalaşıyoruz ama o 3-5kişi yüzünden diğer arkadaşlar da onlara uyum sağlıyor bunu normal sanıyor...

Türk Milleti olarak neyi nerde ne zaman ne şekilde konuşacağımızı bilmiyoruz malesef

Azizeciğim bile Sneijderin bize transfer olmasını bekliyordur..Belhandayı öyle ikna edecek bak Sneijder geldi hadi noooluv gel yalvavıyovum gel..

la adam atletico başkanını avatarına koymuş yarım saattir takipçi.avi yapıyor tartıştığınız şeye bak :D

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun renktaşım

aynen... 2 yıldır yaşadığımız tecrübeler. drogba, podolski, shaqiri, arshavin, forlan, reyes, r10 , kaka bütün bunları bekledim bekledim, daha sonra transfer politikamızın böyle olmadıüını iyice anladım:) inşallah bu sefer en sevdiğim futbolculardan olan sneijder gelir. hayal kırıklığına bir kez daha uğramamak için, inanmıyor taklitine devam:P:P şaka bi yana bunca zaman çok inanadım, olmadı. bu sefer sadece bekliyorum.

[FONT=Arial, sans-serif]Dünyanın her yerinden Sneijder Galatasaray'da twetleri geliyor

[/FONT]https://twitter.com/search/realtime?q=galatasaray+sneijder&src=typd

cool-wesley-sneijder-picture-wallpaper.jpg

Şunu Sarı-Kırmızı ile harmanlayacak yetenekli bir renktaş aranıyor

buyur renktas

3442n3b.jpg

herkes feci gaza geldi. inşaalla tepe taklak olmayız. ama bunşarı ççok yaşadık biliyoruz. ben bu taraftarın üzülmesini istemiyorum. bu yüzden bi bölümüünüzü de herhangi bir tersliğe alıştırın;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt