Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Barça & Madrid Stats ‏@BarcaMadridInfo A Sneijder le darán €6M al instante, €3,5M en el verano y €25,000 por partido. Casi 10M anuales. Lo único rescatable es que jugará #UCL.

Detaylar

4 dk Barça & Madrid Stats ‏@BarcaMadridInfo

Wesley Sneijder al Galatassaray. Sin ofender a los turcos, pero que desperdicio... Ya lo confirmó Massimo Moratti.

Bak bu yeni bir sey. Diyor ki, GAlatasaray Sneijder'e imza parasi 6m euro. yillik ucret olarak da 3.5m euro verecekmis. Selcuk Inan tarifesi. Yani imza parasi biraz daha yuksek tabii.

herkes feci gaza geldi. inşaalla tepe taklak olmayız. ama bunşarı ççok yaşadık biliyoruz. ben bu taraftarın üzülmesini istemiyorum. bu yüzden bi bölümüünüzü de herhangi bir tersliğe alıştırın;)

Takimlar anlasmis Futbolcu kabul etmis ama ayrildigi takimdan tazminat bekliyormus menejeri,inter elini cabuk tut Galatasarayin teklifini biran önce kabul et diye bastiriyormus onlarda kendi transferleri icin bir vakitlere olsun istiyorlarmis.

Gerceklesmemesi 1% gibi bisey bu transferin.

Bu durumda bir aksilikte kimi sucliyabilirsinki?

6 milyon euro imza parasi veriyormusuz. Onu kesin sponsorlardan karsilarlar.

EŞiNE DE LÜKS ARAÇ VERiLECEK

Sarı-kırmızılı kulüp, Sneijder ve eşinin İstanbul'daki tüm masraflarını karşılayacak. Kendisine ve eşine lüks birer araç verilecek, ev kiraları, çocuğunun okul ücreti ve uçak paraları kulüp tarafından ödenecek. Ayrıca lig şampiyonluğu primi olarak 250 bin euro, Avrupa'da şampiyonluk halinde ise 500 bin euro daha prim verilecek.

Ulan totomaç hee bi de çocuğun bebek bezi paralarınıda biz vereceğiz akbil dolduracağız her ay 1 milyarlık

Takimlar anlasmis Futbolcu kabul etmis ama ayrildigi takimdan tazminat bekliyormus menejeri,inter elini cabuk tut Galatasarayin teklifini biran önce kabul et diye bastiriyormus onlarda kendi transferleri icin bir vakitlere olsun istiyorlarmis.

Gerceklesmemesi 1% gibi bisey bu transferin.

Bu durumda bir aksilikte kimi sucliyabilirsinki?

ben diğer transferlerde bile suçlamadım kimseyi. suçlama meselesi değil. bunlar world class topçular, yarın aniden tabii ki kararını bile değiştirebilir. böyle bi durumda üzülücem. bunu demek istedim sadece. yoksa bu olaylarda kişileri suçlamıyorum;)

Bak bu yeni bir sey. Diyor ki, GAlatasaray Sneijder'e imza parasi 6m euro. yillik ucret olarak da 3.5m euro verecekmis. Selcuk Inan tarifesi. Yani imza parasi biraz daha yuksek tabii.

iki saattir yaziyorum burada Renktas rakamlar dogru cok yerde bu rakamlar geciyor kontratta 2017 ye kadar.

htxxh.jpg

Yarın resmi sitede görsek şunu.:f50:

EŞiNE DE LÜKS ARAÇ VERiLECEK

Sarı-kırmızılı kulüp, Sneijder ve eşinin İstanbul'daki tüm masraflarını karşılayacak. Kendisine ve eşine lüks birer araç verilecek, ev kiraları, çocuğunun okul ücreti ve uçak paraları kulüp tarafından ödenecek. Ayrıca lig şampiyonluğu primi olarak 250 bin euro, Avrupa'da şampiyonluk halinde ise 500 bin euro daha prim verilecek.

Ulan totomaç hee bi de çocuğun bebek bezi paralarınıda biz vereceğiz akbil dolduracağız her 1 milyarlık

gelsin biz onun ailesini sırtımızda taşırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt