Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

htxxh.jpg

Yarın resmi sitede görsek şunu.:f50:

insAllah goruncede dejavu yasadik lan deriz:D

BBC report that the fee for Sneijder is £8.2m & that Galatasaray have met his personal terms, as mentioned earlier; €150k p/w & €25k bonus.

Biri cevirsin pls

Herkese iyi geceler yarın nöbette görüşmek üzere. Hayırlı nöbetler kalan renktaşlarıma :ayatollah:

Insallah ustad.Ama ters köşe olsakta boru değil sneijder.Kimse agzını acamaz

drogba gelcek gelcek dedim, podolski, shaqiri vs vs... hepsinde gelcek gelcek dedim gelmediler. 3 gündür bu sefer sneijder asla gelmicek diyorum. tersden totem:))) inşallah bu sefer de tersi ç.ıkarrr:P:P kadıköyde galibiyet golünü 90 a çakar:P pasıda selçuk versin:P

Ünal Baskan Snejderin yedegi olarak birde su Belhandayami el atsa :))

BBC report that the fee for Sneijder is £8.2m & that Galatasaray have met his personal terms, as mentioned earlier; €150k p/w & €25k bonus.

Biri cevirsin pls

8,2 milyon vercekmişiz intere onun şartlarını kabul etmişiz haftalık 150.000 maç başına 25.000

Ali Dürüst'te yalanlasaydı..

Kesinlik kazansaydı Sneijer transferi..

EŞiNE DE LÜKS ARAÇ VERiLECEK

Sarı-kırmızılı kulüp, Sneijder ve eşinin İstanbul'daki tüm masraflarını karşılayacak. Kendisine ve eşine lüks birer araç verilecek, ev kiraları, çocuğunun okul ücreti ve uçak paraları kulüp tarafından ödenecek. Ayrıca lig şampiyonluğu primi olarak 250 bin euro, Avrupa'da şampiyonluk halinde ise 500 bin euro daha prim verilecek.

Ulan totomaç hee bi de çocuğun bebek bezi paralarınıda biz vereceğiz akbil dolduracağız her ay 1 milyarlık

Bu totomac'da haberlerini eksisozluge dayandiriyor sanirim. Bak bu da Sneijder'in transferini ilk haber veren elemanin dun yazdiklari:

kendisi hakkinda son durumu aciklayacagim futbolcu. durum tam olarak su sekilde.

inter'le gorusmelere baslandigi kap'a duyuruldugunda, inter'le 10 milyon euro bonservis bedeli uzerinden anlasildi. kendine de 3.750.000 euro'su garanti para ve geri kalani mac basi ve bonus olmak uzere 5 milyon euro'yu bulan (net) bir teklif yapildi. ayrica, kirasi, cocuklarinin okul masraflari, ozel soforunun parasi bile kulup tarafindan odenecek. yani cok ayricalikli bir kontrat onerildi. su an icin en iyi teklif galatasaray'in. ama sneijder'in akli epl'de oldugu icin kesin kararini vermeden once galatasaray'dan bir kac gun sure istedi. bu zamana kadar galatasaray'in teklifine yakin bir kontrat teklifi alamazsa istanbul'a gelerek imza atacak. galatasaray icin tek risk tek ciddi rakip olan tottenham'in daha once yaptigi teklifi iyilestirerek galatasaray'in onune gecmesi olur. ama onlar da daha cok mountinho ile ilgilendikleri icin acikcasi bunu zayif bir ihtimal olarak goruyorum.

(merhaba dunyali biz dostuz, 09.01.2013 11:54 ~ 11:54)

Yalnız şu imza parasını sponsor ödeyecek olayı doğruysa,o da çok pis koyar eziklere..

Bu gece bişey çıkmaz ama yarın ki nöbet efsane olucak.

Yarın akşamdan levaneleri hazırların, gece uzun olacak:cool:

Neyse beyler size iyi geceler ben yatıyorum , umarım hayırlı haberler olur sabah buralarda. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt