Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnter klübünü mü bassak napsak

20 numara!!!!!!!!!!!

WESLEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ynt: Transfer Nöbeti

Onu boşver de hocam. Galaxy s3'e 4.1.2 güncellemesi geldi mi sana ?

Ben odinle ilk çıkan polanya için olanı yükledim. Halada onu kullanıyorum. Yer Azərbaycan, hiç burda kiese geldiğini görmedim. Bir kaç defa denedim,

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijder'i kadroya kattim fifa'da. Sonra 1-2 el online yapayim dedim. Karsima gelen cocuk hemen Unitedi secti:lol: Iki macta da koydum gectim:yenieek:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben odinle ilk çıkan polanya için olanı yükledim. Halada onu kullanıyorum. Yer Azərbaycan, hiç burda kiese geldiğini görmedim. Bir kaç defa denedim,

Odinle oluşabilecek herhangi bir hata da garanti kapsamı dışında kalıyormuş cihaz öyle duydum. onun için hiç bulaşmadım. Nasıl hocam memnunmusun 4.1.2'den? RAM kullanımında bir düşüş var mı? şarj süresinde iyileştirme fln ?

Ynt: Transfer Nöbeti

Odinle oluşabilecek herhangi bir hata da garanti kapsamı dışında kalıyormuş cihaz öyle duydum. onun için hiç bulaşmadım. Nasıl hocam memnunmusun 4.1.2'den? RAM kullanımında bir düşüş var mı? şarj süresinde iyileştirme fln ?

Ben telefonu yeni aldım. Ebay üzerinden onun için garanti dışı kalması önemli değil. Telefon elime ulaştığında zaten 4.1.2. Polonya yayinlanmisdi Bende onu yükledim direk. Bazı özellikler artı, çoklu ekran felan. Şarj süresinde bir fark göremedim. Daha önce s2 kullanıyordum bunla S2 arasında hiz açısından dağlar kadar fark var.

beyler geceden beri proje ödevi hazırlıyorum.forumu takip edemedim.önemli bir gelişme oldu mu?

herkese iyi sabahlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt