Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GS mobile var telefone mesaj geldi. Dedim aha aldık Sneijder' i ama mesajı acmaya korkuyorum ya vazgeçtiysek diye yaklaşık 1-2 dakika telefonun ekranına baktım en sonunda açtım kredi kartı ekstresiymiş diye sevindim

614706_Galatasaray_SK.jpg

Takımın en formda oyuncusu riera'yı 2 dakkada satmışsınız :o

Hoca riera'yı kesmez bu kadar hızlı. Sene sonuna kadar kadrolara banko yazmalı kadroya. Seneye büyük ihtimal ispanya'ya döner zaten.

No olmaz bu, ujfa reyis öyle hemen girip oynayacak düzeyde değil. 4 aydır futbol oynamıyır adam ve güçlenme çalışması yapmalı. Nisan sonu anca. Onun yerine sağlam bir Türk entegre etmeli oraya.

hersey muthıs gorunuyor,bu bı ruya olmalı sanırım dımı renkdaslar

Vallaha da billaha da ben havalanmışım adamın gelebilme ihtimaline :D anlatabiliyomuyum, pilot olmuşum pilot :D

Şınayder uçmuş çok mu :D

Hele bi açıklasınlar şu işi hayırlısı ile, haftaya gidecektim istanbula, denk getirmeye çalışacam anasını satayım :D

Haftaya kalırsa bu iş çoğumuz kalpten gider :asd:

Günaydın... Beyler Gurcuff mu Sneijder mi?

Hersyi gectim Hem Galatasaray acisindan hem Turkiye acisindan super bir reklam ve marka oldu bu transfer haberleri,

Heryerde bizden bahsediliyor...

Nene gibi adam boşta şuanda alsak en azından lig için baya iyi olur diyorum ... Girişimimiz varmıdır acaba ?

Alanya maçında bile 2 forvetle dökülürken sistem değişikliğiyle farka gittik. Sneijder gelirse tek forvet oynarız. İki forvet oynarsak birisi kesinlikle Elmander o da formdaysa olur. İkinci devre Amrabat'ı daha az Engin ve Emre'yi daha çok görmeye hazırlanın.

Karşılama da kesinlikle olmamalı en nefret ettiğim şey oyuncuların belki kötü performansının da sebeplerinden biri ...

Sevgi gösterilcekse güzel güzel statta gösterirsin pankartlar açarsın vs. vs. Ama havaalanında karşılama rezalet....

İnşallah kimsenin haberi olmadan gece falan getirirler ...

2013-2014 kadrosu geliyoooor :

-----------Andre Ayew----Burak Yılmaz---------

--------------------Sneijder--------------------

-----------Selcuk İnan-----Hamit Altıntop-------

-------------------Leroy Fer-------------------

Carlinhos----Serdar--------Semih---------Eboue

-------------------Muslera--------------------

Şimdi onlar düşünsün :asd:

seneye 5 yabancı kuralı varken bu kadar çok yabancı alınmaz. hatta eldekilerden gidenler bile olabilir. bence sneijder gelirse sene sonunda sadece yerli transferlere yönelinir. serdar taşçı, frei, onur ve alper alınır.

Hmm o kadar paragöz olduğunu bilmiyodum neyse yinede bi yoklasalar iyi olur bence :yenieek:

şınayderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt