Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnşallah böyle oynarız , Hamit'i çizgiye falan göndermeyiz yine.. Dan dun bombalasınlar :asd:

______________________Wesley Sneijder________________________

______________Selcuk Inan___________Hamit Altintop_______________

________________________Felipe Melo______________________

Bu orta saha, Avrupa´nin en büyük takimlarinin orta sahalariyla neredeyse esdeger. Bu oyuncular rakipleri pas manyagi yapmali

Büyük Baskan, Wesley Sneijder´in disinda bir büyük bomba daha patlatir mi? :)

O değil de Avrupa'da inanılmaz sükse yaptık...

Evet gerçekten öyle ama Avrupa'daki insanların gözünde nasıl bir ülke ve ligiz bunu da daha iyi anladım ...

Hiçbirzaman ligimizin kaliteli olduğunu düşünmedim tabi ama resmen adamlar bize Katar gözüyle bakıyolar o kadarda değil yahu ...

Bu önyargılarını yenmemiz için bu transferlerin üstüne Avrupa'da baya bi başarı elde etmemiz gerekiyo üst üste ...

Bunu başarabilcek tek takım da biziz sanırım :cool:

Ben sadece Ceyhun verilmemeli. Kira gidecek birçok topçu var takımda.

Varabi de sonuçta talip olan birinin de olması önemli :) Zate artık Çağlar falan kirslanacak adam de değiller, Ceyhun ve Sercan adam olur olursa kiraladık denenmeye değer. Aslında ben Ceyhun'dan ümitliyim de ama yaşı geçiyor.

seneye 5 yabancı kuralı varken bu kadar çok yabancı alınmaz. hatta eldekilerden gidenler bile olabilir. bence sneijder gelirse sene sonunda sadece yerli transferlere yönelinir. serdar taşçı, frei, onur ve alper alınır.

Tamam çıkar Muslera'yı koy Onur'u etti 5 :b5:

Varabi de sonuçta talip olan birinin de olması önemli :) Zate artık Çağlar falan kirslanacak adam de değiller, Ceyhun ve Sercan adam olur olursa kiraladık denenmeye değer. Aslında ben Ceyhun'dan ümitliyim de ama yaşı geçiyor.

Ceyhun'a şans verilmedik. Yedek külübüsende kadro dışı kalarak birşey yapamaz ki futbolcu.

Emre Çolak'ta gitse ne güzel olur :(

Evet gerçekten öyle ama Avrupa'daki insanların gözünde nasıl bir ülke ve ligiz bunu da daha iyi anladım ...

Hiçbirzaman ligimizin kaliteli olduğunu düşünmedim tabi ama resmen adamlar bize Katar gözüyle bakıyolar o kadarda değil yahu ...

Bu önyargılarını yenmemiz için bu transferlerin üstüne Avrupa'da baya bi başarı elde etmemiz gerekiyo üst üste ...

Bunu başarabilcek tek takım da biziz sanırım :cool:

Bizden başka takım yok ki yahu memlekette :happynew: Şikeciler mi başarı yakalayacak Avrupa'da

Ceyhun'a şans verilmedik. Yedek külübüsende kadro dışı kalarak birşey yapamaz ki futbolcu.

Emre Çolak'ta gitse ne güzel olur :(

Çolak'ı Avrupa'ya göndermek gerek, görsün bakalım adamlar nasıl çalışıyor..

253800_10152436300680164_266355281_n.jpg

Kop gel Wesley Sneijder

Bide söyle birsey var:

- Evet biz Forlan, Reyes, Shaqiri, Podolski ve Fabiano´yu KAP´a bildirip alamadik, ancak olumsuz haber hemen ertesi gün gelmisti her transferde

- Amrabat´i ilk bildirdigimizde, bir kac saat icinde gelmisti olumsuz haber hatta.

- Keita transferinde de öyle

Peki simdi?

- Olumsuzlugun kitabini yazmis olan muhabirler bile (Erhan Telli, Nevzat Dindar) "Bu is bitti" diyorlar

- Atilla Gökce, ki adam neredeyse 70 yasinda, "Baskan bana bu isin bittigini söyledi" diyor. Neden sallasin?

- Aciklamalar tek tek gelmeye basladi. Yolanthe, Moratti vs...

- Yabanci medyada bile olumsuz bir haber yok.

Beni en cok bu umutlandiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt