Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

millet kafayı yedi nöbet bekleyen uçağı arayan italyayı takip eden ulen ne araştirmaci yapımız varmiş adam son dakıka ben gelmiyorum türkiyeye derse burda çok kişi italyaya bulup kendini napacak bilmem :D

valla kendimi ve eminim bir çok renkdaş gelmesine hazırladık bünyeyi son zamanlarda bu denli sinerji olmamıştır ( len sinerji kelimeside sneijder'i anımsatıyor bak :D:D:D )

Beklentim düşük:confused:

Galatasaray formasi, Wesley Sneijder ve bakisi

Efsane

Allahim nolur ya

Maç manipülasyonu yapmaya alışkın ezik şikeciler bizide borsa manipülasyonu o diye söylüyorlarmış:))) Ulan bir kere sizin diliniz dönmez manüplasyon demeye,şebek suratlı kuşlar..Ana rahminden çıktıkları akılla yaşamaya devam eden,doğadaki herhangi bir bitki gibi fotosentezle yaşayan angut soyları sizi..Birinizde de ekmeğe sürülecek akıl olsun lan..Aynı gün aynı saatte aynı anne babadan doğmuş salak nesli gibisiniz..Sneijderi alıp Kadıköyde mala çevireceğiz sizi:))..Ohh ve şu stresli günde iyi geldi saydırmak şu mallara..

:lol:

Yürü be r.daş :D bitkiler bile k.dioksit alıp oksijen veriyolar :) ya bunlar :D

bu arada biraz da farklı transfer haberlerine bakalım

mesela Milliyet muhabiri Onur Dinçer'in haberine göre Toulouse takımının sol beki olan Senegalli oyuncu Cheikh M'Bengue'yi istiyormuşuz bilen var mı bu adamı nasıldır ???

eğer sneijder gelirse amrabatın da gerçek formunu düşünüyorum ben.çünkü şu an adam geçme özelliği olan tek oyuncu olduğu için daha çok sol kanatta al bişeyler yap tarzında kullanıyoruz onu ,amrabatta da bunu maalesef başaramadı( bi keita değil yani) ama inşallah sneijder gelirse üstleneceği ön alandaki selçuk(tabi daha yaratıcısı) rolüyle amrabat ve burakın performansını arttırabilir tabi tek sıkıntı yabancı kontenjanı yani yine her zaman ki gibi hakan baltaya mecbur kalabiliriz

Onu bunu boş verin de, Sneijder gelirse Burak'a ne olacak? :ayatollah:

Arkasında Sneijder, Selçuk olan adam en az 50 gol atar bence :D

Sneijder seni bekliyor herkez. Naz yapmada at şu imzayı kabul et şu parayı. Salla menejerini.

aha iyice delirdim altyazıda normal bi sekilde euroleague den bahsediyor ancak başta turkish airlines gördüm heycan yaptım :o

bu arada biraz da farklı transfer haberlerine bakalım

mesela Milliyet muhabiri Onur Dinçer'in haberine göre Toulouse takımının sol beki olan Senegalli oyuncu Cheikh M'Bengue'yi istiyormuşuz bilen var mı bu adamı nasıldır ???

Hiç boşuna kasma Sneijder olayı sonuçlanmadan kimse başka transfer konuşcak havada değil :asd: Nene boşta ondan bile kimse bahsetmiyo :asd:

Sene sonuda Sneijder'in önüne Huntelaar gibi bir adam aldık mı,seneye ŞL Finali hayal değil beyler.

Arkadaslar son 7 saatin ozeti lutfen? Hareketlenme bar nasil bir duyumlar var?

Galatasaray tarafı herşeyini bıraktı umursamıyor bile.

Finallerde adını soyadını Sneijder yazan bile var :(

Sneijder bizi de kel etmeden gelmeyecek :happynew:

AW: Transfer Nöbeti

sneijder gelirse tövbe edicem birdaha hocbir transfere olmaz imkansiz demiyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt