Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız şu Taiwo hikayesine ne oldu adam İstanbuldaydı hani:)..Ses seda yok hakkaten bir arkadaşın dediği gibi saat satmaya mı geldi bu adam..

Messi,Ronaldo,Kaka,Sneijder,Ronaldinho..

Futbolun profosörlerinden birisi bize gelecek..

Hala inanamıyorum.. :eek:

Sene sonuda Sneijder'in önüne Huntelaar gibi bir adam aldık mı,seneye ŞL Finali hayal değil beyler.

Hocam uçmayın Allah aşkına. Bayern,Real,Barca,Manu,Chelsea gibi adamlarda kaç tane Sneijder kaç tane Huntelaar var biliyorsunuz değil mi? Diğer mevkilerini hiç saymıyorum.

Bizim için çeyrek finali düzenli olarak üst üste oynamak iyidir şu anda.

[video=youtube;UqvGrKRqQEg]https://www.youtube.com/watch?v=UqvGrKRqQEg[/video]

Bunu daha şimdi izledim, henüz tesirindeyim ve bu tesir altında konuşuyorum ki BU ADAM GELMEZSE YAKARIM MEMLEKETİ.

Gerçekten alıyor muyuz bu adamı ? Tek başına takım bu :asd:

Solbek'e Tosic'i alalım

hu4m7.jpg

Hocam uçmayın Allah aşkına. Bayern,Real,Barca,Manu,Chelsea gibi adamlarda kaç tane Sneijder kaç tane Huntelaar var biliyorsunuz değil mi? Diğer mevkilerini hiç saymıyorum.

Manu yu gördük :happynew:

Dediğim gibi biz Türkler uçmaya heran müsait olduğumuz için:) Ama belli olmaz yani bize Çılgın Türkler diyolar belki bir gazla finalde buluruz kendimizi ha;)

Ynt: Transfer Nöbeti

Yarin inanilmaz kritik bi finalim var ama aklim burda birader calisilmiyo yahu :D

Yazıklar olsun Alman futboluna !

arkadaş adamlar son 3 4 yılda adam gibi türk sol bek çıkaramadı ki alıp takımda oynatalım :trollface:

Avrupa'nın en iyi oyun kurucusunu almak üzereyiz arkadaşlar farkında mısınız ?

bu arada biraz da farklı transfer haberlerine bakalım

mesela Milliyet muhabiri Onur Dinçer'in haberine göre Toulouse takımının sol beki olan Senegalli oyuncu Cheikh M'Bengue'yi istiyormuşuz bilen var mı bu adamı nasıldır ???

Dur bi Volkan yav :) Hele bi Şınayderi alalım, bakarız bi ara :asd:

Abi Wes'e Galatasaray'a gelmesi konusunda twitterdan kaç kişi mesaj atmış bilen var mı?

Dediğim gibi biz Türkler uçmaya heran müsait olduğumuz için:) Ama belli olmaz yani bize Çılgın Türkler diyolar belki bir gazla finalde buluruz kendimizi ha;)

Keşke ama önce sağlam basmak lazım. PSG'yi düşünün mesela. PSG kurduğu takıma bak. Ama beğenmediğimiz Manu o PSG'yi 100 maçın 98'inde sahadan siler. Bayern,Barca filan zaten ayrı.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sneijder hayran olduğum oyunculardan biridir. Harika bir oyuncu. Gelirse muhteşem olur ama beklentimi düşürüyorum ben.

Bu arada yöneticiler forum dayanır mı gelirse? Kış lastikleri,çekici, halat filan lazım olabilir:)

bugun finalim vardı sınırdaydım cok kritikti benim icin yandaki eleman fenerliydi diyorum snejder gelirse bakalım bu sefer kim istifa edicek o da diyor alında gorelım diyorum bugun gelir :) finalde bile snejder bir gelme var ya cok hayal kırıklıgına ugrarım cunku dune kadar inanmıyordum gelecegine ama ben bile gaza geldim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt