Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yabancılarımızla ilgili analiz yapsa biri keşke kimler gidebilir yabancı sayısıyla kadro nasıl kurulabilir vb... tarzında bu gidişle elmander ve riera yolcu gibi

Hocam uçmayın Allah aşkına. Bayern,Real,Barca,Manu,Chelsea gibi adamlarda kaç tane Sneijder kaç tane Huntelaar var biliyorsunuz değil mi? Diğer mevkilerini hiç saymıyorum.

Bizim için çeyrek finali düzenli olarak üst üste oynamak iyidir şu anda.

Haklısınız haklısınızda,bizide o kadar küçümsememelisiniz.Ben final garanti demedim ki hayal değil,umut olabilir demek istedim.Hangimiz de böyle olsun istemez ki ? :b5:

zaplarken Fox'daki evlilik programında takıldım

Songül Karlı "Burası ciddi bir müesese" dedi ya la

Allah sizi bildiği gibi yapsın :lol:

Hocam uçmayın Allah aşkına. Bayern,Real,Barca,Manu,Chelsea gibi adamlarda kaç tane Sneijder kaç tane Huntelaar var biliyorsunuz değil mi? Diğer mevkilerini hiç saymıyorum.

Bizim için çeyrek finali düzenli olarak üst üste oynamak iyidir şu anda.

Kaç tane Sneijder kaç tane Huntelaar var saysana ? Bayern ve Real'i ayrı tutuyorum diğer takımlar yenilmez diye birşey yok 2-3 Sneijder düzeyinde takviyeyle

Sneijder gelirse , takımı benimserse , sık sık sakatlanmazsa uçurur bizi.

trt muhabiri sneijderin gelmemesi çok büyük süpriz olur dedi...hadi bakalım...:ayatollah:

Bu arada gelirse kaç numara giyecek? RM'e ilk gittiğinde 23 giydi. Sonra 10 giymeye başladı, İnter ve Hollanda Milli takımında da 10 giydi. 10 numarayı verirsek Melo'ya ayıp olur. Ayrıca ikinci devre Melo coşacakmış gibi bir his var içimde. Seneye yine bizde olabilir yani.:confused:

Bu arada gelirse kaç numara giyecek? RM'e ilk gittiğinde 23 giydi. Sonra 10 giymeye başladı, İnter ve Hollanda Milli takımında da 10 giydi. 10 numarayı verirsek Melo'ya ayıp olur. Ayrıca ikinci devre Melo coşacakmış gibi bir his var içimde. Seneye yine bizde olabilir yani.:confused:

Zaten istesek de veremiyoruz 10 numarayı bildiğim kadarıyla.

Sene sonunda Melo'nun yerine iyi bir adam ve Burak'ın yanına inceci bir forvet ile ben ŞL finaline göz dikerim . Ayew ve Leroy Fer geliyor aklıma. Dany yerine de bir reis olursa yok demem tabi. Muslera denilen rakamlara satılır ve Onur'ı alırsak maddi acıdan da rahatlarız.

-----------Andre Ayew----Burak Yılmaz---------

--------------------Sneijder--------------------

-----------Selcuk İnan-----Hamit Altıntop-------

-------------------Leroy Fer-------------------

Carlinhos----Dany--------Semih---------Eboue

-------------------Muslera--------------------

23 giyer yine bence.

----------- Burak

-------Sneijder-Selçuk

bu üçlünün bir arada olduğu takım her maç 3-0 önde başlar :yenieek:

Sadece bir tahmin Cuma akşama doğru açıklarız Sneijder'i! Hayırlısı olsun.

Kaç tane Sneijder kaç tane Huntelaar var saysana ? Bayern ve Real'i ayrı tutuyorum diğer takımlar yenilmez diye birşey yok 2-3 Sneijder düzeyinde takviyeyle

Aslında cevap vermeyecektim ama Mesut, Xavi,Iniesta, Rooney, Oscar,Mata, David Silva, Yaya Toure, Pirlo, Pastore, Ibrahimovic, Van Persie, Gomez, Ribery, Kroos, Götze, Lewandowski vs. Yani Sneijder mutlaka bomba olur ama abartmayın hemen CL finali diye. Daha City CL'de çeyrek final göremedi.

Aslında cevap vermeyecektim ama Mesut, Xavi,Iniesta, Rooney, Oscar,Mata, David Silva, Yaya Toure, Pirlo, Pastore, Ibrahimovic, Van Persie, Gomez, Ribery, Kroos, Götze, Lewandowski vs. Yani Sneijder mutlaka bomba olur ama abartmayın hemen CL finali diye. Daha City CL'de çeyrek final göremedi.

Heyecandan bunlar hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt