Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sene sonunda Melo'nun yerine iyi bir adam ve Burak'ın yanına inceci bir forvet ile ben ŞL finaline göz dikerim . Ayew ve Leroy Fer geliyor aklıma. Dany yerine de bir reis olursa yok demem tabi. Muslera denilen rakamlara satılır ve Onur'ı alırsak maddi acıdan da rahatlarız.

-----------Andre Ayew----Burak Yılmaz---------

--------------------Sneijder--------------------

-----------Selcuk İnan-----Hamit Altıntop-------

-------------------Leroy Fer-------------------

Carlinhos----Dany--------Semih---------Eboue

-------------------Muslera--------------------

Dehşet kadro yalnız 7 yabancı var..:lol:

Semih'in gözünden defanstan top çıkarırken kendinizi bir düşünsenize;

Önünde Melo, Selçuk, Hamit ve Sneijder! Hangisine top çıkaracağını şaşırır valla adam. :D

Bu arada gelirse kaç numara giyecek? RM'e ilk gittiğinde 23 giydi. Sonra 10 giymeye başladı, İnter ve Hollanda Milli takımında da 10 giydi. 10 numarayı verirsek Melo'ya ayıp olur. Ayrıca ikinci devre Melo coşacakmış gibi bir his var içimde. Seneye yine bizde olabilir yani.:confused:

Şimdilik 20'yi alır sene sonunda 10'u alır . Melo-> 4. Hamit->6. Herkes numarasını bulur böylece Melo'ya 4 daha cok yakışır

sneijder gelirse selçuk ve melo nunda performanslarında ciddi iyileşme olacağını düşünüyorum 2 ye 1 lerle daha çok defansın arkasına koşular yapabilecekler

Keşke ama önce sağlam basmak lazım. PSG'yi düşünün mesela. PSG kurduğu takıma bak. Ama beğenmediğimiz Manu o PSG'yi 100 maçın 98'inde sahadan siler. Bayern,Barca filan zaten ayrı.

Ömer ben de senin gibi aynı düşüncedeyim zaten. Biz bir oyuncu alınca dünyaları fethedeceğimizi düşünüyoruz. Mesela şimdi Sneijderi olurda alırsak heralde Cristian Ronaldo moduna geçicez taraftarlarımız da o potansiyel var yani:D

Ama ben olaya biraz farklı boyuttan bakıyorum. Biz Türkler olarak hem uçuğuz ama bi taraftan da gerçekten çılgınız. Türk milli takımı olarak dünya 3. olduk. Ne kadroları olan milli takımlar vardı. Ama biz 3. olduk...

Örneğin M.United'ın kadrosundaki oyunculardan herhangi birini almak bizim için flash transferdir ama Manchesterdaki maçı izledik 1-0 yenildiğimiz maçta baya baya zorlamıştık ecel terleri döktürmüştük, belki penaltımız verilse direkten dönenlerden birisi girse yenmiştik.

Bizim futbolumuz bir garip, garip bir millet olduğumuz gibi futbolumuzda gerçekten çözülmesi zor. Gazla oynuyoruz, belli bir sistemimiz olmuyor kriz futbolu oynuyoruz:)

25 numara giysin dadaşlar diyarımızın plakası ne hoş olur dadaş sneijder deriz..:lol:

15 veya 23 numara giysin!

Aslında cevap vermeyecektim ama Mesut, Xavi,Iniesta, Rooney, Oscar,Mata, David Silva, Yaya Toure, Pirlo, Pastore, Ibrahimovic, Van Persie, Gomez, Ribery, Kroos, Götze, Lewandowski vs. Yani Sneijder mutlaka bomba olur ama abartmayın hemen CL finali diye. Daha City CL'de çeyrek final göremedi.

Her mevkideki oyuncuları saymışsın hocam . Sneijder'den iyi kaç oyun kurucu, Huntelaar'dan iyi kaç forvet var diye sormaya çalışmıştım. Neyse

Bi an Galatasaray.org açılmadı ölüyordum :akansular:

Sneijder 18, 20, yada 21 giyer şimdilik. Aman canım gelsin de isterse formasız oynasın :D

Şunu söyleyebilirim. Muslera-Eboue-Semih-Selçuk-Melo(muadili)-Hamit-Sneijder bence Avrupa'da sürekli çeyrek final kovalaması gereken mükemmel bir iskelet olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt